αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑShopflix: Νέο Ελληνικό marketplace στον ιντερνετικό αέρα (Εικόνα)

Shopflix: Νέο Ελληνικό marketplace στον ιντερνετικό αέρα (Εικόνα)

Ένα νέο ελληνικό online marketplace είναι στον ιντερνετικό αέρα. Πρόκειται για το Shopflix.gr. Όσοι μπαίνουν στο site του βλέπουν αυτή τη στιγμή ένα μήνυμα που ενημερώνει ότι η πλατφόρμα είναι σε beta version.

«Καλωσήρθες στη BETA version του SHOPFLIX.gr! Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι: Το site είναι πλήρως λειτουργικό και μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως τις αγορές σου. Οι παραγγελίες και οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια. Η γκάμα των προϊόντων μας διευρύνεται καθημερινά. Σε ευχαριστούμε! Καλή πλοήγηση και καλές αγορές!» σημειώνεται στο σχετικό μήνυμα.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της εταιρίας σημειώνουν ότι «επανασχεδιάσαμε τον τρόπο που λειτουργεί ένα marketplace με σκοπό την έγκαιρη παράδοση κάθε παραγγελίας στον χρόνο που υποσχεθήκαμε. Με όραμα την ίδια ποιοτική εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα, κάνουμε τις καθημερινές αγορές στο SHOPFLIX εύκολες και ευχάριστες, χωρίς καμία ανησυχία».

Η πλατφόρμα αναμένεται να μπει σε full version μέσα στην ερχόμενη άνοιξη. Ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα που ήδη έχουν μπει στην πλατφόρμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 13 =