αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSelina: Το brand που σε βοηθά να ταξιδεύεις δημιουργώντας κοινότητες, κάνει προσλήψεις στην Ελλάδα

Selina: Το brand που σε βοηθά να ταξιδεύεις δημιουργώντας κοινότητες, κάνει προσλήψεις στην Ελλάδα

Για τη Selina έχουμε μιλήσει ξανά εδώ στο It’s Possible. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πλατφόρμα η οποία σου επιτρέπει να ταξιδέψεις σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μέσα από αυτή μπορείς να βρεις κατάλυμα για να μείνεις, και δραστηριότητες για να κάνεις εκεί που θα πας. Γνωρίζοντας όλες τις τιμές για το κάθε ένα, από την αρχή.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ίσως ένα άλλο στοιχείο: Η Selina προσπαθεί να δημιουργεί κοινότητες, στα ταξίδια που πραγματοποιούνται μέσα από αυτή. Προσπαθεί να συγκεντρώνει σε ένα μέρος, ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Αν για παράδειγμα είσαι ένα ψηφιακός νομάς, που θες να πας σε μια τοποθεσία για να κάνεις διακοπές ενώ παράλληλα δουλεύεις από το laptop σου, η Selina είναι μια καλή λύση για να βρεις το που ακριβώς θα μείνεις, τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις εκεί, ενώ παράλληλα θα μπορείς να γνωρίσεις και άλλους ψηφιακούς νομάδες.

Το brand έχει παρουσία και στην Ελλάδα. Και αυτή την περίοδο κάνει μάλιστα προσλήψεις. Συγκεκριμένα έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις εργασίας και θέσεις πρακτικής. Πατώντας πάνω στα links μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας.

Waiter

Marketing and Experience (Internship Opportunity)

Hospitality Operations (Internship Opportunity)

Accounting Assistant

Cook B

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 19 =