αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSelina: Το brand που σε βοηθά να ταξιδεύεις δημιουργώντας κοινότητες, έρχεται στην Ελλάδα. Και κάνει προσλήψεις

Selina: Το brand που σε βοηθά να ταξιδεύεις δημιουργώντας κοινότητες, έρχεται στην Ελλάδα. Και κάνει προσλήψεις

Όσοι διαβάζετε συστηματικά το It’s Possible, ίσως θυμάστε την Selina για την οποία γράφαμε τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία σου επιτρέπει να ταξιδέψεις σε διάφορα μέρη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μέσα από αυτή μπορείς να βρεις κατάλυμα για να μείνεις, και δραστηριότητες για να κάνεις εκεί που θα πας. Γνωρίζοντας όλες τις τιμές για το κάθε ένα, από την αρχή.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ίσως ένα άλλο στοιχείο: Η Selina προσπαθεί να δημιουργεί κοινότητες, στα ταξίδια που πραγματοποιούνται μέσα από αυτή. Προσπαθεί να συγκεντρώνει σε ένα μέρος, ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Αν για παράδειγμα είσαι ένα ψηφιακός νομάς, που θες να πας σε μια τοποθεσία για να κάνεις διακοπές ενώ παράλληλα δουλεύεις από το laptop σου, η Selina είναι μια καλή λύση για να βρεις το που ακριβώς θα μείνεις, τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις εκεί, ενώ παράλληλα θα μπορείς να γνωρίσεις και άλλους ψηφιακούς νομάδες.

Το brand έχει ξεκινήσει από την Λατινική Αμερική (εκεί δραστηριοποιείται κυρίως), αλλά τώρα φαίνεται πως έφτασε η ώρα να «αποβιβαστεί» στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του It’s Possible, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα η Selina αναμένεται να έρθει επίσημα στην Ελλάδα. Η αρχή θα γίνει με την δημιουργία ενός πολυχώρου στην Αθήνα, ο οποίος θα περιέχει ανάμεσα σε άλλα: ξενοδοχείο, χόστελ, σινεμά και coworking spaces. Εκεί θα μπορούν να πηγαίνουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, ενώ φυσικά θα μπορούν να έχουν πρόσβαση και οι μόνιμοι κάτοικοι της χώρα μας. Θα αποτελέσει ουσιαστικά ένα «κέντρο» στο οποίο θα μπορούν να συγκεντρώνονται ψηφιακοί νομάδες (και όχι μόνο) από όλο τον κόσμο.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι της Selina έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν back office στην Ελλάδα, και φαίνεται ότι οι διαδικασίες τρέχουν αρκετά γρήγορα έτσι ώστε σύντομα να έχουμε και το επίσημο λανσάρισμα. Μάλιστα η εταιρία κάνει ήδη προσλήψεις στην χώρα μας. Αυτές είναι οι εξής:

Experience Director (Αθήνα)

FF&E / OS&E Purchaser Specialist (Αθήνα)

Financial Administrator – Greece (Αθήνα)

Financial Director (Αθήνα)

Interior Designer (Αθήνα)

Workshop Manager (Αθήνα)

Construction Project Manager (Θεσσαλονίκη)

General Manager – Thessaloniki (Θεσσαλονίκη)

Interior Designer (Θεσσαλονίκη)

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + sixteen =