αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSelina: Το brand που δημιουργεί κοινότητες, ανοίγει 8οροφο ξενοδοχείο στην Αθήνα

Selina: Το brand που δημιουργεί κοινότητες, ανοίγει 8οροφο ξενοδοχείο στην Αθήνα

Έφτασε η σειρά της Αθήνας. Το πολυεθνικό brand Selina ανοίγει ξενοδοχείο στην Αθήνα. Τα εγκαίνια αναμένεται να γίνουν τον ερχόμενο Απρίλιο, στην Πλατεία Θεάτρου. Σε υφιστάμενο κτήριο οκτώ ορόφων, επιφάνειας 4.500 τ.μ.

Θα διαθέτει, συνολικά, 100 δωμάτια, με τον βασικό όγκο των κατασκευαστικών εργασιών αναβάθμισης του υφιστάμενου ακινήτου να έχει αποπερατωθεί και σειρά να έχουν οι εργασίες εσωτερικής διαρρύθμισης.

Ποια είναι η πολυεθνική Selina

Πρόκειται για το brand σου επιτρέπει να ταξιδέψεις σε διάφορα μέρη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Με τη βοήθεια της Selina μπορείς να βρεις κατάλυμα για να μείνεις, και δραστηριότητες για να κάνεις εκεί που θα πας. Γνωρίζοντας όλες τις τιμές για το κάθε ένα, από την αρχή.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ίσως ένα άλλο στοιχείο: Η Selina προσπαθεί να δημιουργεί κοινότητες στα ταξίδια που πραγματοποιούνται μέσα από αυτή. Προσπαθεί να συγκεντρώνει σε ένα μέρος, δηλαδή, ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Αν για παράδειγμα είσαι ένα ψηφιακός νομάς, που θες να πας σε μια τοποθεσία για να κάνεις διακοπές ενώ παράλληλα δουλεύεις από το laptop σου, η Selina είναι μια καλή λύση για να βρεις το που ακριβώς θα μείνεις, τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις εκεί, ενώ παράλληλα θα μπορείς να γνωρίσεις και άλλους ψηφιακούς νομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η Selina έχει ήδη ένα κατάλυμα στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Μακρινίτσα του Πηλίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − three =