αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSelina: Η startup που σε βοηθά να ταξιδεύεις, δημιουργώντας κοινότητες. Και μόλις «σήκωσε» 95 εκατ. δολάρια

Selina: Η startup που σε βοηθά να ταξιδεύεις, δημιουργώντας κοινότητες. Και μόλις «σήκωσε» 95 εκατ. δολάρια

Ταξίδια με έναν… λίγο πιο παρείστικο τρόπο. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικό τίτλος για το παρόν άρθρο. Άλλωστε, είναι αυτό που λίγο- πολύ κάνει η Selina. Μια πλατφόρμα η οποία σου επιτρέπει να ταξιδέψεις σε διάφορα μέρη. Μέσα από αυτή μπορείς να βρεις κατάλυμα για να μείνεις, και δραστηριότητες για να κάνεις εκεί που θα πας. Γνωρίζοντας όλες τις τιμές για το κάθε ένα, από την αρχή.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ίσως ένα άλλο στοιχείο: Η Selina προσπαθεί να δημιουργεί κοινότητες, στα ταξίδια που πραγματοποιούνται μέσα από αυτή. Προσπαθεί να συγκεντρώνει σε ένα μέρος, ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Αν για παράδειγμα είσαι ένα ψηφιακός νομάς, που θες να πας σε μια τοποθεσία για να κάνεις διακοπές ενώ παράλληλα δουλεύεις από το laptop σου, η Selina είναι μια καλή λύση για να βρεις το που ακριβώς θα μείνεις, τις δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις εκεί, ενώ παράλληλα θα μπορείς να γνωρίσεις και άλλους ψηφιακούς νομάδες.

Επίσης, όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνος σου, στις περισσότερες των περιπτώσεων η πλατφόρμα προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την διαμονή. Άλλωστε, όπως λέει ο πρόεδρος της Selina, Yoav Gery,οι πελάτες δεν πρέπει να ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στα δωμάτιά τους.

Όπως σημειώνει το TechCrunch.com, η εταιρεία διαθέτει σήμερα 22 τοποθεσίες στην «λίστα» της, εστιάζοντας κυρίως στην κεντρική Αμερική. Είτε πρόκειται για παραλιακές περιοχές είτε για αστικές περιοχές. Σχεδιάζει να ανοίξει μια νέα θέση στο Μαϊάμι αυτό το έτος, καθώς θα αρχίζει να επεκτείνεται πέρα ​​από την Κεντρική Αμερική, θέλοντας να «πιάσει» τους συχνούς ταξιδιώτες που αναζητούν να συναντήσουν άλλους ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα. Με στόχο να εξερευνήσουν μια περιοχή ή να κάνουν μια νέα συνεργασία. Μέσα στο 2018, η Selina θέλει να έρθει και προς την Ευρώπη.

Το επίσης σημαντικό; Η εταιρία μόλις ανακοίνωσε ότι «σήκωσε» 95 εκατ. δολάρια ως χρηματοδότηση. Και όχι από κάποιον τυχαίο. Τα χρήματα τα επένδυσαν ο όμιλος Abraaj και ο συνιδρυτής της WeWork, Adam Neumann. Μάλλον κάτι καλό γίνεται εδώ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 7 =