αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSELFLY: Είναι αυτό που νομίζεις. Σέλφι και drone ενώνονται (με τη βοήθεια του smartphone σου)

SELFLY: Είναι αυτό που νομίζεις. Σέλφι και drone ενώνονται (με τη βοήθεια του smartphone σου)

Είναι… ο συνδυασμός δύο trends: των σέλφι και των drones. Το SELFLY, μπορεί να μετατρέψει (περίπου) το smartphone σου, σε ένα drone που πετά και σε βγάζει φωτογραφίες.

Στην πράξη, είναι μια αυτόνομη κάμερα μέσα στη θήκη του κινητού, η οποία, όταν αφαιρεθεί, πετά για να συλλάβει τις «πολύτιμες στιγμές μας». Και για να μην κουράζονται οι selfie-maniacs να σέρνουν μαζί τους ένα μικρό drone στο οποίο έχει τοποθετηθεί κάμερα για να απαθανατίσουν εαυτούς, τις αγάπες τους, τους φίλους τους και συγγενείς από ακραίες γωνίες λήψεις, αλλά και να μην έχουν στο νου να φορτίζουν τις μπαταρίες του drone, μερίμνησαν οι κατασκευαστές του SELFLY.

Αναρωτήθηκαν: «Γιατί να μην αντλήσετε από την επεξεργαστική ισχύ του κινητού σας και να χρησιμοποιήσετε μια κάμερα εξ αποστάσεως για να έχετε μια εντελώς καινούργια προοπτική;».

Φανταστείτε, λοιπόν, μια κάμερα που σταθεροποιείται στον αέρα, ακριβώς σαν να είναι τοποθετημένη πάνω σε τρίποδο. Μέσω της «SELFLY app», την οποία έχουν κατεβάσει στο κινητό τους, οι χρήστες μπορούν να χειριστούν τη φωτογράφησή τους μέσω του smartphone.

Όπως διαβάζουμε στο Newsbeast.gr, η ιπτάμενη κάμερα δέχεται ιπτάμενες εντολές για να φωτογραφίσει από τις πλέον ακραίες γωνίες, συμπεριλαμβανομένης μιας πανοραμικής λήψης 360 μοιρών!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 3 =