αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSelf Service Repair: Η Apple στο εξής θα σου επιτρέπει να επιδιορθώνεις… μόνος σου το iPhone σου

Self Service Repair: Η Apple στο εξής θα σου επιτρέπει να επιδιορθώνεις… μόνος σου το iPhone σου

To Self Service Repair ανακοίνωσε η Apple την Τετάρτη, το οποίο θα παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε γνήσια εξαρτήματα και εργαλεία της εταιρείας, εάν αποφασίσουν να επιδιορθώσουν μόνοι τους τις συσκευές της εταιρείας.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για το iPhone 12 και το iPhone 13 στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του επόμενου έτους και θα επεκταθεί σε υπολογιστές Mac με τσιπ M1 «σύντομα» μετά από αυτό, όπως αποκάλυψε η εταιρεία. Περισσότερες χώρες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Self Service Repair «μέσα στο 2022», σύμφωνα με τον τεχνολογικό κολοσσό.

Η πρώτη φάση του προγράμματος θα επικεντρωθεί στα πιο συχνά συντηρημένα εξαρτήματα του iPhone, όπως η οθόνη, η μπαταρία και η κάμερα, αλλά θα διατεθούν αργότερα του χρόνου κι άλλα είδη επισκευών.

«Η δημιουργία μεγαλύτερης πρόσβασης στα γνήσια ανταλλακτικά της Apple δίνει στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές εάν χρειάζεται μία επισκευή», δήλωσε ο Τζεφ Γουίλιαμς, επικεφαλής επιχειρησιακός διευθυντής της Apple.

Για να διασφαλιστεί ότι ένας πελάτης μπορεί να εκτελέσει με ασφάλεια μια επισκευή, είναι σημαντικό να διαβάσει πρώτα το Εγχειρίδιο επισκευής. Στη συνέχεια, ένας πελάτης θα κάνει μια παραγγελία για τα γνήσια ανταλλακτικά και εργαλεία της Apple χρησιμοποιώντας το Self Service Repair Online Store της Apple. Μετά την επισκευή, οι πελάτες που θα επιστρέφουν το χρησιμοποιημένο ανταλλακτικό τους για ανακύκλωση θα λαμβάνουν πίστωση για την αγορά τους.

Ουσιαστικά, το Self Service Repair αφορά κυρίως μεμονωμένους τεχνικούς, με γνώσεις και εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. «Για τη συντριπτική πλειονότητα των πελατών, η επίσκεψη σε έναν επίσημο πάροχο επισκευών με πιστοποιημένους τεχνικούς που χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά Apple είναι ο ασφαλέστερος και πιο αξιόπιστος τρόπος επισκευής» σημειώνει η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =