αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑSeewban pitching event: Εκεί όπου θα ανέβουν on stage 26 γυναίκες startuppers από όλη την Ελλάδα

Seewban pitching event: Εκεί όπου θα ανέβουν on stage 26 γυναίκες startuppers από όλη την Ελλάδα

Είκοσι έξι φιλόδοξες γυναίκες startuppers από όλη την Ελλάδα θα ανέβουν στη σκηνή του seewban pitching event για να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε ένα διακεκριμένο κοινό αποτελούμενο από επιχειρηματικούς Αγγέλους, επιχειρηματίες και startuppers. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν μέλη από το Ελληνικό και διεθνές οικοσύστημα, άνθρωποι των νέων τεχνολογιών και δημοσιογράφοι του χώρου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις γυναίκες που επιχειρούν και καινοτομούν.

Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν μία χώρα όπου η επιχειρηματικότητα ανθούσε και οι καινοτόμες ιδέες έβρισκαν πεδίο ανάπτυξης. Ακόμη και μέσα στην οικονομική κρίση, υπήρξαν αρκετά projects, τα οποία δείχνουν τις σημαντικές δυνατότητες που έχει το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό, όπως και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για επενδύσεις σε προσπάθειες με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και διεθνείς προοπτικές.

Το SEEWBAN Pitching Event οργανώνεται από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Επιμελητήριο Αχαΐας και ώρες 17:30 με 21:30. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου “SEEWBAN- South Eastern Europe Women Business Angels Network” για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και συμμετέχουν Εργοδοτικοί Φορείς και Επιμελητήρια από την Ελλάδα, την Σκωτία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Κύπρο, την Σλοβενία και την Βουλγαρία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον οργανισμό MExoxo που προωθεί την γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 11 =