αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑRussell Simmons: «Γιατί προσλαμβάνω πιο έξυπνους ανθρώπους από εμένα στις επιχειρήσεις μου»

Russell Simmons: «Γιατί προσλαμβάνω πιο έξυπνους ανθρώπους από εμένα στις επιχειρήσεις μου»

Ο Russell Simmons θεωρείται από πολλούς ως ο «μεγιστάνας του Hip Hop». Είναι όμως και επιχειρηματίας. Ιδρυτής της Def Jam Records, της εταιρίας ρούχων Phat Farm, της All Def Digital online content company και αρκετών άλλων. Το μυστικό για να μπορέσεις να τρέξεις ταυτόχρονα πολλές επιχειρήσεις, είναι να προσλάβεις άτομα που είναι πιο έξυπνα από εσένα και μπορούν να διαχειριστούν τις εταιρίες κάθε ημέρα που περνά. Αυτό λέει ο έμπειρος businessman στο CNBC.

«Σκύψτε το κεφάλι και δουλέψτε πολύ σκληρά, μέχρι να προσελκίσετε του κατάλληλους ανθρώπους» λέει ο 59χρονος σήμερα Simmons.

Κάθε διευθυντής στις εταιρίες του Simmons είναι καλύτερος από αυτόν στο εκάστοτε task, όπως παραδέχετε ο ίδιος. Και αυτό ισχύει σε οποιαδήποτε χώρα κι αν δραστηριοποιείται. «Είμαι πολύ τυχερός που σε βάθος χρόνο έχω καταφέρει να βρω ανθρώπους, που με βοηθούν να κάνω πράξη τις ιδέες μου. Ανθρώπους που είναι πιο έξυπνοι από εμένα» σημειώνει ο Russell Simmons.

Δεδομένου του πόσο εξαρτημένος είναι από την ομάδα του, ο γνωστός επιχειρηματίας κάνει προσεκτικές προσλήψεις και με αργό ρυθμό. Παίρνει όσο χρόνο του χρειαστεί, έτσι ώστε να προσλάβει το σωστό άτομο. Αλλά όταν προσλάβει κάποιον, τότε τον αφήνει να εργαστεί όπως θέλει. Ξέρει… ότι δεν ξέρει, και αφήνει το νέο στέλεχος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =