αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑRobert Kiyosaki: Μείνετε μακριά από μετοχές, τράπεζες και τραπεζίτες. Και μία συμβουλή για να γίνετε πλούσιοι…

Robert Kiyosaki: Μείνετε μακριά από μετοχές, τράπεζες και τραπεζίτες. Και μία συμβουλή για να γίνετε πλούσιοι…

Να μείνουμε μακριά από μετοχές, τράπεζες και τραπεζίτες μάς προτρέπει ο γνωστός συγγραφέας οικονομικών και business γκουρού, Robert Kiyosaki.

Οι μετοχές και οι τράπεζες είναι μια απάτη που διαφέρει από τις υπόλοιπες, γιατί οι τοποθετήσεις σε αυτές, ή τα δάνεια από αυτές, στην πραγματικότητα, είναι καλή συμβουλή και κατά άλλους οι χειροπέδες που θα σας κρατήσουν φτωχούς, προσθέτει ο αναλυτής.

Ο Kiyosaki λέει επίσης «όχι» στην αγορά Bitcoin ή ETF.

Ο Kiyosaki κατηγοριοποιεί το χρέος σε καλό χρέος και κακό χρέος, με το καλό χρέος να είναι αυτό που συμβάλλει στην οικοδόμηση πλούτου, όπως τα δάνεια που χρησιμοποιούνται για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων που παράγουν εισόδημα, όπως ακίνητα, επιχειρήσεις ή επενδύσεις.

Σύμφωνα με τον Kiyosaki, αν θες να γίνεις πλούσιος, πρέπει να αναπτύξεις δεξιότητες, όχι πτυχία. «Η νούμερο 1 δεξιότητα είναι το να μπορεί κάποιος να διαχειρίζεται το χρέος αντί χρημάτων. Επίσης, πρέπει σημαντικό είναι να μπορείς να πουλάς, αφού οι πωλήσεις σημαίνουν εισόδημα, όπως άλλωστε δείχνουν και οι λογαριασμοί των εταιρειών. Όσοι δεν μπορούν να πωλήσουν είναι καταδικασμένοι να έχουν μηδαμινά εισοδήματα» λέει ο οικονομολόγος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × two =