αρχικηVIRALRoad Trip: Πως μπορείς να ταξιδέψεις σε όλη την Ευρώπη, με πούλμαν και κόστος στα μόλις 99 ευρώ

Road Trip: Πως μπορείς να ταξιδέψεις σε όλη την Ευρώπη, με πούλμαν και κόστος στα μόλις 99 ευρώ

Μια ομολογουμένως πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είχαν οι άνθρωποι της FlixBus. Συγκεκριμένα, έχουν καθιερώσει ειδικό εισιτήριο που επιτρέπει στους τουρίστες να ταξιδέψουν σε 5 προορισμούς με μόνο 99 ευρώ. Φυσικά αυτή η κίνηση δεν έγινε τώρα για πρώτη φορά από την εταιρία, αλλά υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια. Εσύ το γνώριζες;

Το InterFlix, όπως ονομάζεται αυτό το ειδικό εισιτήριο, επιτρέπει σε κάθε ταξιδιώτη να κάνει 5 ταξίδια με τα λεωφορεία της εταιρείας μέσα σε διάστημα τριών μηνών σε 2.000+ διαθέσιμους προορισμούς, σε 29 ευρωπαϊκές χώρες. Το εισιτήριο έχει την ίδια τιμή για όλες τις ηλικίες επιβατών. Να πούμε βέβαια, ότι με βάση το τωρινό «μενού» της εταιρίας, η Ελλάδα δεν είναι μέσα στις «τοποθεσίες αφετηρίας». Άρα για να ξεκινήσεις το εν λόγω ταξίδι, θα πρέπει πρώτα να μεταβείς σε κάποια γειτονική χώρα (π.χ. Βουλγαρία).

Αν ψήθηκες για ένα τέτοιο Road Trip, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες εδώ. Να σημειώσουμε ότι η FlixBus θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες λεωφορείων της Ευρώπης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =