αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑRiviera Galleria: Το νέο εμπορικό κέντρο που θα γίνει στην παραλιακή (Εικόνες)

Riviera Galleria: Το νέο εμπορικό κέντρο που θα γίνει στην παραλιακή (Εικόνες)

Ένας από τους διαγωνισμούς που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό, είναι αυτός για το Riviera Galleria. Πρόκειται για εμπορικό κέντρο που θα βρίσκεται στην περιοχή του Παράκτιου Μετώπου του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, θα αποτελείται από τρία κτίρια, δύο ορόφων το καθένα, με εμπορικά καταστήματα, καταστήματα παροχής υπηρεσιών και χώρους αναψυχής, καθώς και ένα τέταρτο κτίριο φορτοεκφόρτωσης.

«Στο πιο εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σημείο της Αθήνας, κορυφαίες προτάσεις αγορών, υψηλής γαστρονομίας και ψυχαγωγίας δημιουργούν τον απόλυτο προορισμό πολυτέλειας. Σε 23.000 τ.μ., η Riviera Galleria, αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο» διαβάζουμε στο επίσημο site του project.

Με την εταιρία να συμπληρώνει: «Αξέχαστες εμπειρίες με θέα τη θάλασσα. Μία βόλτα στη Riviera Galleria αποκαλύπτει κορυφαία brands, καταστήματα γνωστών σχεδιαστών, premium boutiques, πολυτελή εστιατόρια και μπαρ, πολιτιστικές εκδηλώσεις και μοναδικές παραστάσεις. Η μαγευτική τοποθεσία της αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τις πιο ξεχωριστές στιγμές , από την ανατολή μέχρι και μετά τη δύση… Η αίγλη της Riviera Galleria τοποθετεί την Αθηναϊκή Ριβιέρα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος».

Όσον αφορά τα κτίρια, για το πρώτο οι προπαρασκευαστικές εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το Μάιο του 2023 και θα διαρκέσουν 1,5 περίπου χρόνο. Για το δεύτερο κτίριο οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο του 2023 και να διαρκέσουν 1 χρόνο. Τέλος, οι εργασίες κατασκευής του τρίτου κτιρίου αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Μάιο. Οι κύριες κατασκευαστικές εργασίες και για τα τρία κτίρια αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβριο του 2025.

https://www.rivieragalleria.theellinikon.com.gr/media/xq4o0ky1/erg-landing-riviera-galleria-marina-view-h1060.jpg

https://www.rivieragalleria.theellinikon.com.gr/media/ykfe3mfe/erg-the-design-outside-dinning-overlooking-the-marina-03.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 10 =