αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΊσως το «τέλειο στήσιμο»: Το βιογραφικό του Richard Branson μέσα σε μόλις 1 σελίδα (Εικόνα)

Ίσως το «τέλειο στήσιμο»: Το βιογραφικό του Richard Branson μέσα σε μόλις 1 σελίδα (Εικόνα)

Ο Richard Branson έκανε το δικό του όνειρο πραγματικότητα. Ξεκίνησε από το μηδέν και δημιούργησε την Virgin, έναν όμιλο εταιριών που αξίζει δισεκατομμύρια. «Οι πιθανότητες είναι συχνά εναντίον μας. Αλλά μη περιορίζοντας τον εαυτός μας σε αυτό που μας έχουν πει ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα, είμαστε ικανοί να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό», έχει πει ο ίδιος.

Σήμερα, ο Richard Branson είναι 67 χρονών και έχει πίσω του μια μεγάλη διαδρομή. Κι όμως, όσο κι αν φαίνεται παράξενο σε κάποιους, το βιογραφικό του μπορεί να χωρέσει σε μια μόλις σελίδα. Αρκεί να υπάρχει το σωστό στήσιμο. Το κατάφερε η εταιρία Novoresume, και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Όπως τονίζουν πολλοί ειδικοί άλλωστε, είναι σημαντικό το βιογραφικό σου να είναι «σφιχτό» και να εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Δες το πως είναι δομημένο το βιογραφικό του Branson και, γιατί όχι, «αντέγραψε» το ίδιο στήσιμο. Έχουν ενδιαφέρον τα πεδία που περιλαμβάνει το εν λόγω βιογραφικό, ενώ υπάρχει και γράφημα στο κάτω μέρος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 17 =