αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑRichard Branson και Tilman Fertitta έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που τους οδήγησε στην επιτυχία

Richard Branson και Tilman Fertitta έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό που τους οδήγησε στην επιτυχία

Για να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία, σίγουρα χρειάζονται πολλά πράγματα. Όμως δύο απόλυτα επιτυχημένοι businessmen φαίνεται πως έχουν ένα κοινό στοιχείο, που τους έχει βοηθήσει στην διαδρομή τους. Ποιοί είναι αυτοί οι δύο; Μιλάμε για τον ιδρυτή της Virgin, Richard Branson, και τον Tilman Fertitta, CEO της εταιρίας Fertitta Entertainment. Και οι δύο έχουν μεγάλη εμπειρία στις επιχειρήσεις. Και οι δύο είναι σήμερα δισεκατομμυριούχοι.

Τι ενώνει αυτές τις δυο προσωπικότητες: «Να ακούς περισσότερο από ότι μιλάς» λέει ο Richard Branson. Και συμπληρώνει ότι «κανείς δεν έμαθε τίποτα, με το να ακούει μόνο τον εαυτό του». Αυτό πράττει και ο ίδιος, προσπαθεί να ακούει, ακόμα και τώρα. «Όταν πηγαίνω σε μια συνάντηση, προσπαθώ να ακούω όσο περισσότερο μπορώ τους συνομιλητές μου. Είναι εκπληκτικό το πόσα νέα πράγματα μαθαίνω, με το να ακούω τους άλλους» λέει ο Mr Virgin.

Ακριβώς την ίδια άποψη πάνω στο θέμα έχει και ο Tilman Fertitta. Όταν ρωτήθηκε από το CNBC, για το ποια στοιχεία κοιτά στους νέους επιχειρηματίες απάντησε με μια φράση: «Ψάχνω για ανθρώπους, είτε το πιστεύετε είτε όχι, που μπορούν να ακούν».

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να μάθεις πράγματα από τις εμπειρίες ή ακόμα και από τα λάθη των άλλων. «Αν δεν ακούς, δεν θα φτάσεις στην επιτυχία» λέει ο Fertitta. Και ουσιαστικά συμφωνεί απόλυτα με τον Richard Branson. Κάπως έτσι, οι δυο τους κατάφεραν να πετύχουν. Άρα η τακτική τους, μάλλον είναι σωστή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλλον είναι εδώ: Το CNN εξαγόρασε διάσημο Youtuber- Ποιο είναι το σχέδιο του ειδησεογραφικού κολοσσού

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 3 =