αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑRichard Branson: Δεν χρειάζεται να είσαι asshole για να γίνεις επιτυχημένος

Richard Branson: Δεν χρειάζεται να είσαι asshole για να γίνεις επιτυχημένος

Τη δική του άποψη, για το πως πρέπει να είναι η επιχειρηματικότητα, παραθέτει ο ιδρυτής της Virgin, Richard Branson, σε νέο άρθρο του στο επίσημο blog της εταιρίας. Ξεκινά με μια φράση, του ράπερ Ice-T, την οποία είπε σε πρόσφατη συνέντευξη που του έκανε ο Branson: «Δεν χρειάζεται να είσαι asshole για να γίνεις επιτυχημένος».

«Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο», σημειώνει ο Branson. Και εξηγεί ότι αυτό είναι και το όραμα όσων ανθρώπων είναι πίσω από τη Virgin. «Μπορείς να τα πας καλά, κάνοντας το καλό» λέει ο ίδιος.

«Αν μπεις στην επιχειρηματικότητα μόνο για να κερδίσεις χρήματα, δεν θα τα καταφέρεις. Αν προσπαθήσεις να κάνεις την πραγματική διαφορά, θα φτάσεις στην επιτυχία», τονίζει ο Branson.

Μια επιχείρηση πρέπει να παραμένει πιστή στις αξίες της και να λειτουργεί προς όφελος των πελατών της και των ανθρώπων γενικότερα. Αυτός υπήρξε ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της Virgin, όπως εξηγεί ο Branson. Ενώ παράλληλα, ο ίδιος λέει ότι βλέπει πολλούς νέους ανθρώπους να εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, με σκοπό να φέρουν την κοινωνική αλλαγή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =