αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑReels: Τα μίνι βίντεο του Facebook γίνονται μεγαλύτερα σε διάρκεια (και μερικές άλλες αλλαγές)

Reels: Τα μίνι βίντεο του Facebook γίνονται μεγαλύτερα σε διάρκεια (και μερικές άλλες αλλαγές)

Μεγαλύτερη διάρκεια θα έχουν τα Reels του Facebook. H Meta ανακοίνωσε διάφορες αλλαγές, αλλά και ορισμένα καινούργια χαρακτηριστικά για τα Reels, τα οποία φαίνεται πως θεωρεί μια πολύ σημαντική πτυχή των πλατφορμών της. Η αλλαγή της διάρκειας είναι ίσως η μεγαλύτερη από τις αλλαγές αυτές, αφού όπως και στο Instagram, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να αναρτούν βίντεο 90 δευτερολέπτων και στο Facebook.

Tα Reels του Facebook θα αποκτήσουν και μια λειτουργία που υπάρχει εδώ και καιρό στα Instagram και TikTok. Ο λόγος γίνεται για τη δυνατότητα συγχρονισμού ενός clip με ένα τραγούδι. Η εταιρία ονομάζει τη δυνατότητα ‘Grooves’, επισημαίνοντας ότι έχει ετοιμάσει μια “οπτική τεχνολογία ρυθμού” που συγχρονίζει και ευθυγραμμίζει αυτόματα την κίνηση με τον ρυθμό του κομματιού.

Tο Facebook θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν αυτόματα Reels από αναμνήσεις τους, δηλαδή από παλιότερες δημοσιεύσεις τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ θα προστεθεί και η δυνατότητα εκμετάλλευσης έτοιμων templates που είναι trending.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =