αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑRedmi 4A: Το πιο οικονομικό Xiaomi smartphone ήρθε στην Ελλάδα

Redmi 4A: Το πιο οικονομικό Xiaomi smartphone ήρθε στην Ελλάδα

Τη διάθεση του νέου Xiaomi Xiaomi Redmi 4A, του πιο οικονομικού έως σήμερα Xiaomi smartphone, με δύο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας, πλήρη ελληνική τεκμηρίωση και πλήρες ελληνικό περιβάλλον, ανακοίνωσε η Info Quest Technologies, κάνοντας την τεχνολογία και καινοτομία της Xiaomi, προσιτή σε όλους.

Το Redmi 4A συνδυάζει τη δύναμη και την ταχύτητα, με το κομψό και υψηλής αισθητικής design και τις καταπληκτικές δυνατότητες του λογισμικού MIUI. Είναι απίστευτα λεπτό και ελαφρύ, με βάρος μόλις 131,5 gr και λείο ματ περίβλημα. Έχει οθόνη HD 5″, ενσωματώνει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 425, μπαταρία 3120mAh με μεγάλης διάρκειας ζωής, ενώ διαθέτει 13MP κύρια κάμερα, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Phase Detection Autofocus (PDAF) μία εξαιρετικά γρήγορη τεχνική εστίασης σε 0.1s, χαρακτηριστικό εξαιρετικά χρήσιμο για τη φωτογράφηση κινούμενων αντικειμένων, καθώς και 12 διαθέσιμα φίλτρα. Επιπλέον, είναι Dual SIM, ενώ διαθέτει Ραδιόφωνο FM, GPS, Ηλεκτρονική πυξίδα, Αισθητήρα βαρύτητας, Αισθητήρα φωτός, Αισθητήρα απόστασης, Γυροσκόπιο και Υπέρυθρες.

Το Redmi 4A τρέχει το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα MIUI 8.1, το πιο τέλειο και εύχρηστο λειτουργικό σύστημα που έχει παρουσιάσει έως σήμερα η Xiaomi. Βασισμένο στο Android, τo MIUI αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της συσκευής και κάνει την καθημερινότητά πιο απλή και γρήγορη από ποτέ, συνδυάζοντας έξυπνες εφαρμογές, ασφάλεια και υψηλή αισθητική. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει τους καλύτερους δυνατούς χρόνους χρήσης της συσκευής, χάρη στην άριστη διαχείριση ενέργειας και τη βελτιστοποίηση των εφαρμογών που διαθέτει.

Το Redmi 4A είναι διαθέσιμο στα 16GB και 32GB σε γκρι χρώμα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 129€ και 149€ αντίστοιχα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 2 =