αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑRE-STARTUP Patras: Νέος δωρεάν κύκλος για επιχειρηματικές ιδέες και startups!

RE-STARTUP Patras: Νέος δωρεάν κύκλος για επιχειρηματικές ιδέες και startups!

To POS4work σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, ανακοίνωσε τον δεύτερο κύκλο του επιτυχημένου προγράμματος “RE-STARTUP Patras”, με σκοπό την ανάδειξη αλλά και την δημιουργία καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών, προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν  αίτηση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Οι υποψήφιοι και οι ομάδες που θα επιλεγούν, θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops,  θα λάβουν υποστήριξη από μέντορες και coaches, θα έρθουν σε επαφή με επενδυτές και στελέχη εταιριών, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνές και τοπικό δίκτυο συνεργατών, αλλά και δωρεάν παροχή γραφειακών χώρων και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Οι ομάδες και άτομα που θα επιλεγούν  θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο  “Match & Develop a Startup” της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, παρουσία στην έκθεση Patras IQ και θα διεκδικήσουν βραβεία, αλλά και χρηματοδότηση 1000 ευρώ για την υλοποίηση της ιδέας τους.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 4 μήνες και υποστηρίζεται από το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, από τα επενδυτικά funds Metavallon VC, Uni.Fund, Velocity Partners και VentureFriends, καθώς και από το πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας  – NBG Business Seeds.

Η προ-θερμοκοιτίδα “RE-STARTUP” αποτελεί μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Πατρών και του POS4work για την δημιουργία μιας σταθερής δομής στήριξης της καινοτόμου  επιχειρηματικότητας  στην  Πάτρα.

Στον πρώτο κύκλο αποφοίτησαν 8 ομάδες, με το “Liofyllo” να έχει προβεί ήδη σε ίδρυση εταιρίας, την “Coffeco” να έχει περάσει στην τελική φάση του NBG Business Seeds διεκδικώντας από 5.000 έως 20.000 ευρώ και πέντε ακόμα ομάδες να συνεχίζουν τις ιδέες τους  στην  θερμοκοιτίδα  του  Orange Grove  και  στο  Invent ICT.

Το POS4work αποτελεί έναν κόμβο καινοτομίας στην Πάτρα.  Το 2016 δημιούργησε τον πρώτο χώρο συνεργασίας για startups (POS Coworking Space) και έχει αναπτύξει συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς, ακαδημαϊκά ιδρύματα, εταιρίες, Πρεσβείες και επενδυτικά σχήματα.  Οι ιστορίες επιτυχίας των ομάδων, αλλά και οι συνέργειες που έχουν αναπτυχθεί έχουν δημιουργήσει νέες εταιρίες και θέσεις εργασίας και αποτελούν σημείο αναφοράς για το τοπικό οικοσύστημα  νεοφυούς  επιχειρηματικότητας.

Για να υποβάλλετε αίτηση ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο (έως τις 15 Μαρτίου):

https://bit.ly/2UU2DUU

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 4 =