αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑQuick Delete: Πως να διαγράψεις τα τελευταία 15 λεπτά του ιστορικού αναζήτησης στο Google Search

Quick Delete: Πως να διαγράψεις τα τελευταία 15 λεπτά του ιστορικού αναζήτησης στο Google Search

Η Google διαθέτει πολλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να βουτήξετε βαθιά στις ρυθμίσεις του γίγαντα της αναζήτησης για γρήγορη ενημέρωση. Εκεί έρχεται η λειτουργία “Quick Delete” της Google, επιτρέποντάς σας να διαγράψετε εύκολα τα τελευταία 15 λεπτά του ιστορικού αναζήτησης.

Το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στο desktop browser και στο κινητό σας τηλέφωνο σας επιτρέπει να διαγράψετε το ιστορικό περιήγησης ανά μία ώρα. Τι γίνεται όμως αν δεν θέλετε να διαγράψετε όλα όσα έχετε επισκεφθεί την τελευταία ώρα; Ίσως θέλετε απλώς να διαγράψετε τις πιο πρόσφατες αναζήτησεις σας.

Η λειτουργία “Quick Detele” της εφαρμογής Google διαγράφει τα τελευταία 15 λεπτά του ιστορικού αναζήτησης. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο τα ερωτήματα αναζήτησης, αλλά και όλους τους ιστότοπους που έχετε επισκεφτεί από το Google app σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα διαγράψει το ιστορικό περιήγησης από το Chrome.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Google σε συσκευή iPhone, iPad ή Android. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στις εφαρμογές Google για κινητά, όχι στον ιστότοπο ή στον Chrome.

Google

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας, το οποίο βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Από το αναδυόμενο μενού, πατήστε την επιλογή “Delete Last 15 Min” κάτω από το ιστορικό αναζήτησης.

Google

Είστε έτοιμοι! Τα τελευταία 15 λεπτά των Google αναζητήσεών σας και τυχόν ιστότοπων που έχετε επισκεφτεί από τα αποτελέσματα θα διαγραφούν από τον λογαριασμό σας.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + four =