αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑQapital: Η εφαρμογή που σε βοηθά να εξοικονομείς χρήματα, «σήκωσε» 12 εκατ. δολάρια

Qapital: Η εφαρμογή που σε βοηθά να εξοικονομείς χρήματα, «σήκωσε» 12 εκατ. δολάρια

Big deal για την Qapital. Η εφαρμογή που λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια και βοηθά τους χρήστες στο να εξοικονομούν χρήματα, «σήκωσε» 12 εκατ. δολάρια. Στην χρηματοδότηση συμετχείχαν οι Industrifonden, Northzone, Rocketship VC και Anthemis Exponential Ventures, όπως διαβάζουμε στο TechCrunch.

Τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή: Βοηθά τους χρήστες να θέτουν στόχους και στη συνέχεια να εξοικονομούν χρήματα, με το συγκεκριμένο πλάνο που θα ακολουθήσουν. Η Qapital, η οποία «γεννήθηκε» στην Στοκχόλμη και αναπτύχθηκε στη Νέα Υόρκη, δίνει επίσης τη δυνατότητα στον χρήστη να «συνδέσει» τους λογαριασμούς ή τις πιστωτικές κάρτες που έχει, έτσι ώστε να παρακολουθεί συνολικά την οικονομική του πορεία. Κάτι που είναι πολύ χρήσιμο, για κάποιον που έχει για παράδειγμα πάνω από έναν λογαριασμούς ή κάρτες και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστεί όλα μαζί.

Με τη σημαντική που έλαβε, η εφαρμογή αναμένεται να ενσωματώσει περισσότερες «παραδοσιακές» τραπεζικές λειτουργίες, όπως οι απευθείας πληρωμές και οι χρεωστικές κάρτες. Όπως σημειώνει ο ιδρυτής της εταιρίας, George Friedman (όρθιος στη φωτο), στόχος είναι να έρθουν σε ένα προϊόν οι δαπάνες και οι αποταμιεύσεις κάποιου.

Φυσικά, οι νέες λειτουργίες που αναφέρουμε παραπάνω, θα φέρουν και επιπλέον έσοδα στην Qapital. Αφού π.χ. θα λαμβάνει προμήθεια από τις συναλλαγές που θα γίνονται μέσα από την πλατφόρμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 9 =