αρχικηVIRAL«Project Kriezotou 11»: Τι ετοιμάζεται σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας

«Project Kriezotou 11»: Τι ετοιμάζεται σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας

Ένα από τα καινούρια projects στο Κολωνάκι, στα πέριξ του Συντάγματος, μετά από πολλά χρόνια αναμονής και αδειοδοτήσεων, φαίνεται ότι τώρα μπαίνει στην τελική ευθεία. Και περιλαμβάνει μικτή εμπορική και οικιστική χρήση.

Ο λόγος για το ‘’Project Kriezotou 11’’ του ομίλου Χαραγκιώνη, τα σχέδια του οποίου είναι έτοιμα, στην οδό Κριεζώτου «μία από τις πιο κεντρικές και περιζήτητες γειτονιές στην Αθήνα», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από τον όμιλο για τη νέα επένδυση που προωθεί στην καρδιά της Αθήνας.

Όπως εξηγεί το Newmoney.gr, τo έργο ενσωματώνει τη νεοκλασική πρόσοψη του παλιού κτιρίου που υπάρχει εκει, με σύγχρονη προθήκη και θα περιλαμβάνει εμπορική χρήση στο ισόγειο, με 7 υπερσύγχρονα πολυτελή διαμερίσματα, εκ των οποίων το ένα διώροφο ρετιρέ με ιδιωτική βεράντα και θέα στην Ακρόπολη.

Πρόκειται ουσιαστικά για τη νέα γενιά (ελάχιστων καινούριων) κατοικιών που βγαίνουν τώρα προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, υπερσύγχρονες προδιαγραφές και φυσικά αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Με βάση τις εγκρίσεις που έχει λάβει ο όμιλος από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, «η νέα αρχιτεκτονική πρόταση συμβάλλει στην επισκευή, αποκατάσταση και προστασία του διατηρητέου με ταυτόχρονη αξιοποίηση συνολικά του ακινήτου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =