αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑProject 92: O Zuckerberg ετοιμάζει το δικό του Twitter και θέλει… τον Δαλάι Λάμα μέσα σε αυτό

Project 92: O Zuckerberg ετοιμάζει το δικό του Twitter και θέλει… τον Δαλάι Λάμα μέσα σε αυτό

Μία πλατφόρμα τύπου Twitter φαίνεται πως ετοιμάζει η Meta. Θέλοντας προφανώς να εκμεταλλευτεί τα διαφόρων ειδών προβλήματα που αντιμετωπίζει το Twitter μετά την εξαγορά του από τον Έλον Μασκ και την ολική αναδιάρθρωση και αναδιαμόρφωση που επιχειρεί ο ιδιοκτήτης της Tesla, της Space και της Neuralink.

Όπως έγινε γνωστό αυτή η νέα πλατφόρμα βρίσκεται πλέον στη φάση των εσωτερικών δοκιμών στη Metα και η προσωρινή κωδική ονομασία της είναι Project 92 ενώ διαρρέεται ότι ένα πιθανό όνομα της όταν κυκλοφορήσει είναι το «Thread» (Νήμα). Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι πληροφορίες για τις προσπάθειες που καταβάλει η Metα ώστε το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας να συνδυαστεί με ορισμένους διάσημους χρήστες που θα αποκτήσουν προσωπικό λογαριασμό σε αυτή.

Διάφορα ονόματα επωνύμων από κάθε τομέα κυκλοφορούν να είναι σε συζητήσεις με την Metα για να γίνουν χρήστες της νέας πλατφόρμας με εκείνα που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής να είναι αυτά του Δαλάι Λάμα και της Όπρα Γουίνφρει οι οποίοι διατηρούν ενεργούς λογαριασμούς στο Twitter.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο επίσημο σχόλιο είτε από την Meta είτε από κάποιον από τους επωνύμους που φέρονται ως στόχοι της για συνεργασία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + six =