αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑProdΑction Days: Ένα event για όσους θέλουν να εργαστούν πίσω από τις κάμερες ως location manager, φροντιστές, production coordinators κ.α.

ProdΑction Days: Ένα event για όσους θέλουν να εργαστούν πίσω από τις κάμερες ως location manager, φροντιστές, production coordinators κ.α.

 Η Ένωση Παραγωγών Οπτικοακουστικών Έργων (PACT), σε συνεργασία με το Athens Film Office, διοργανώνει εκδήλωση για την αναζήτηση νέων συνεργατών που επιθυμούν να γνωρίσουν τον «μαγικό» κόσμο της οπτικοακουστικής δημιουργίας και να ξεκινήσουν μία νέα καριέρα πίσω από τις κάμερες ως location manager, φροντιστές, production coordinators, βοηθοί σκηνοθέτη, βοηθοί παραγωγής κ.α.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαρτίου στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, παρουσιάσεις, συζητήσεις, αλλά και one-to-one συναντήσεις με στελέχη εταιριών παραγωγής και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τον δυναμικό και γοητευτικό χώρο της ελληνικής οπτικοακουστικής παραγωγής και των events αλλά και τη μοναδική ευκαιρία να εργαστούν στην παραγωγή ενός έργου. 

ΟΙ δηλώσεις συμμετοχής  θα γίνονται δεκτές στο pact.gr από 7/2/22 έως και 22/2/22

Για την είσοδο στον χώρο απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =