αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑPremium ή freemium; Mobile ή κονσόλα; Όλες οι απαντήσεις για το gaming και την επιχειρηματικότητα, έρχονται στο GIG

Premium ή freemium; Mobile ή κονσόλα; Όλες οι απαντήσεις για το gaming και την επιχειρηματικότητα, έρχονται στο GIG

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, έρχεται το GiG-ignite! Σε περιμένουμε να διαμορφώσεις με τις δικές σου ερωτήσεις την 4η -last but not least- ενότητα του Get into Games, αφιερωμένη στο gaming και την επιχειρηματικότητα!

Μαζί μας στο INNOVATHENS θα βρεθούν ομιλητές-experts από τους χώρους του gaming, των επιχειρήσεων, του marketing και όχι μόνο: η Μαίριλυ Μητροπούλου από τη Google, η Ρένια Παπαθανασίου από τη ViRA, ο Πρόδρομος Τσιαβός και Ηρακλής Παπαθεοδώρου από το Τμήμα Ψηφιακής Ανάπτυξης της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και, ενώ αποκλειστικά για το GiG-ignite, έρχεται στην  Ελλάδα ο καταξιωμένος Δανός strategic consultant Christian Fonnesbech!

Πώς χρηματοδοτώ ένα video game; Ποιους κινδύνους και ποιες δεσμεύσεις κρύβει το funding; Πώς κατοχυρώνω την ιδέα μου; Ποιο είναι το target group στο οποίο απευθύνεται το παιχνίδι μου; Πώς το κάνω featured στο Play Store; Πώς επιλέγω το πιο κατάλληλο κανάλι για να το προωθήσω;

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις frequently asked questions που σίγουρα σε έχουν απασχολήσει ή σε απασχολούν αν είσαι επαγγελματίας των games, designer ή developer, και θέλεις να προωθήσεις το παιχνίδι σου στην αγορά. Σε περιμένουμε στο INNOVATHENS για να λύσεις όλες σου τις απορίες!

R u rdy? Get your game off the ground!

Ρώτα τον Christian, τη Μαίριλυ, τη Ρένια, τον Πρόδρομο και τον Ηρακλή εδώ!
Παράλληλα με τις ομιλίες, θα πραγματοποιείται Q&A με τους ομιλητές.
#AsktheGiGs

Είσοδος ελεύθερη
Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + five =