αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑPraktiker: Είναι νόμιμο να ανοίγουμε τις πρώτες πρωινές ώρες. Έχουμε βραβευτεί για το εργασιακό περιβάλλον μας

Praktiker: Είναι νόμιμο να ανοίγουμε τις πρώτες πρωινές ώρες. Έχουμε βραβευτεί για το εργασιακό περιβάλλον μας

Την δική της απάντηση δίνει η αλυσίδα Praktiker, στην ανακοίνωση που έβγαλαν χτες οι «Ενωμένοι Εργαζόμενοι του Ιδιωτικού Τομέα» και αφορούσε την απόφαση της εταιρίας για άνοιγμα των καταστημάτων από τις 7:00 το πρωί. Στην χτεσινή ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι έκαναν λόγο, ανάμεσα σε άλλα, για «την απόλυτη ανατροπή της σχέσης οικογενειακής – επαγγελματικής ζωής και απορυθμίζει πλήρως τον οικογενειακό προγραμματισμό των εργαζομένων. Στην πραγματικότητα, με το έτσι θέλω, αποφασίζουν βλαπτική μεταβολή της εργασιακής σχέσης, κόντρα στα συμφωνημένα και παγιωμένα πλέον ωράρια, αλλά και τις ατομικές συμβάσεις εργασίας».

Τι απαντούν τα Praktiker:

Η πρωτοβουλία στην οποία αναφέρεται η Ανακοίνωση (άνοιγμα καταστημάτων στις 7πμ και έκπτωση 20% σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, για το διάστημα 29/08-14/09/2019) αφορά σε συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια της Praktiker Hellas. Η ενέργεια απευθύνεται σε επαγγελματίες, με στόχο να τους διευκολύνει στο ωράριό τους, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα με ειδικές προσφορές, και αφορά σε μεμονωμένα τμήματα των καταστημάτων και άρα μικρό μέρος της ομάδας εργαζομένων Praktiker.

Όπως είναι ευρέως γνωστό, το άνοιγμα των καταστημάτων τις πρώτες πρωινές ώρες είναι μια πάγια, καθιερωμένη και απόλυτα νόμιμη πρακτική που υιοθετείται από μεγάλη μερίδα εταιρειών και καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είναι ευθυγραμμισμένη με το νομικό πλαίσιο, τόσο από πλευράς ωραρίου καταστημάτων, όσο και εργατικής νομοθεσίας, το οποίο η Praktiker Hellas τηρεί πάντοτε απαρέγκλιτα και με απόλυτη συνέπεια, φροντίζοντας να παρέχει άριστες συνθήκες εργασίας στους 1.600 εργαζομένους της, ενώ έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 8 =