αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο power bank που μπορεί να φορτίσει πλήρως το laptop σου και άλλες 2 συσκευές ταυτόχρονα

Το power bank που μπορεί να φορτίσει πλήρως το laptop σου και άλλες 2 συσκευές ταυτόχρονα

Μια νέα μάρκα από τη Lenovo αναπτύσσει αξεσουάρ υπολογιστών που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε από οπουδήποτε, στο σπίτι, στο γραφείο ή σε καφετέρια.

Η εταιρεία περιγράφει τα Lenovo Go προϊόντα ως «σχεδιασμένα για υβριδικό εργατικό δυναμικό». Μια μελέτη από τον κατασκευαστή διαπίστωσε ότι οι περισσότερες εταιρείες σχεδιάζουν να αφήσουν τους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι και στο γραφείο σε διαφορετικούς βαθμούς, ακόμη και μετά το τέλος της πανδημίας.

«Η Lenovo Go στοχεύει για να παραδώσει τα συμπληρωματικά εργαλεία που γεφυρώνουν αποτελεσματικά το χάσμα μεταξύ γραφείου, σπιτιού και να μετατρέψει μια καλή εμπειρία με μια μεγάλη εμπειρία.» δήλωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

Η σειρά Lenovo Go περιλαμβάνει ένα power bank ισχύος 20.000 mAh με έξοδο ισχύος 65 watt που μπορεί να φορτίσει φορητό υπολογιστή και τηλέφωνο μέσω θύρων USB-C και USB-A. Η εταιρεία δημιούργησε το αξεσουάρ για εκείνες τις στιγμές που δεν υπάρχει διαθέσιμη πρίζα. Υπόσχεται να φορτίσει πλήρως έναν φορητό υπολογιστή τουλάχιστον μία φορά και μπορεί επίσης να τροφοδοτήσει έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

Η συσκευή διαθέτει επίσης ενσωματωμένο καλώδιο USB-C. Ξεκινά από 89,99$.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 11 =