αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑPolyprint: Μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη επεκτείνεται στις ΗΠΑ μέσα στην πανδημία

Polyprint: Μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη επεκτείνεται στις ΗΠΑ μέσα στην πανδημία

H Polyprint A.E., ένας εξειδικευμένος κατασκευαστής Direct-to-Garment εκτυπωτών (για εκτυπώσεις απευθείας σε ύφασμα), ανακοίνωσε τη δημιουργία της θυγατρικής της εταιρίας Polyprint USA, Inc. στην Αμερική. Πρόκειται για μια εταιρεία που ξεκίνησε το 2006 στη Θεσσαλονίκη, και τώρα εν μέσω πανδημίας κάνει ένα τολμηρό βήμα.

Στοχεύοντας να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες TexJet® εκτυπωτών στις ΗΠΑ, η εταιρεία επεκτείνεται στην μεγαλύτερη αγορά dtg παγκοσμίως. Η Polyprint USA θα εδρεύει στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας πλήρως στελεχωμένη και εξοπλισμένη.

«Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία μιας τοπικής αλυσίδας Polyprint προϊόντων για να ωθήσουμε την ανάπτυξη των επιχειρηματιών του χώρου της ένδυσης, προσφέροντας υψηλής ποιότητας και προσιτές dtg λύσεις. Η Polyprint USA θα αποτελεί τον συνδετικό μας κρίκο με τους πελάτες, παρέχοντας άμεση πρόσβαση στα προϊόντα μας και άριστη εξυπηρέτηση πελατών με συνεχή εκπαίδευση» δηλώνει ο Γιώργος Μπεγγλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Polyprint.

Δίνοντας προτεραιότητα στον πελάτη, η στρατηγική επέκταση της Polyprint στις ΗΠΑ, με προσεκτικά επιλεγμένους αντιπροσώπους, θα συμβάλει στην βελτίωση της αποτελεσματικότητάς της εταιρίας, παρέχοντας κορυφαία τοπική εξυπηρέτηση πελατών και παράγωντας επιχειρηματικές ευκαιρίες για όλους. Η εταιρεία θα συνεχίσει την πολύτιμη συνεργασία της με τη Ryonet, έναν καθιερωμένο πάροχο dtg λύσεων στην Αμερική, που θα πουλά TexJet® dtg εκτυπωτές.

Ο νεοδιοριζόμενος Διευθύνων Σύμβουλος, Luke Ryerkerk θα είναι επικεφαλής της ομάδας των ΗΠΑ. Ο Luke είναι οραματιστής με εκτεταμένη εμπειρία, τόσο στην τεχνολογία Direct-to-Garment, όσο και στη μεταξοτυπία. Η αποστολή του είναι να τοποθετήσει στρατηγικά την Polyprint USA σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη dtg αγορά, δημιουργώντας επιπρόσθετη αξία στους πελάτες. Η Polyprint USA θα πουλά εκτυπωτές TexJet®, αναλώσιμα και θα παρέχει άμεση υποστήριξη σε όλους τους πελάτες της Αμερικής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Luke Ryerkerk αναφέρει: «Ανυπομονώ να καθοδηγήσω τους επιχειρηματίες στην ανέλιξη. Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε όσους ενδιαφέρονται για την dtg τεχνολογία, υποστηρίζοντας την επίτευξη των στόχων τους. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να ιδρύουν και να εξελίσσουν επιτυχώς την εταιρεία τους.».

«Η Polyprint συνεχίζει την καινοτόμο πορεία της ωθώντας νέους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν την δική τους dtg επιχείρηση» όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =