αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑLadies and Gentlemen, έρχονται νέα Pokemon στο «Pokemon Go» (BINTEO)

Ladies and Gentlemen, έρχονται νέα Pokemon στο «Pokemon Go» (BINTEO)

Και ξαφνικά… έρχονται νέα Pokemon στο δημοφιλές mobile game Pokemon Go. Όπως μεταδίδει το αμερικανικό TechCrunch, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να δούμε 80 νέα «τερατάκια» από τη λεγόμενη Generation 2.

Το τεχνολογικό site επικαλείται πηγές μέσα στη Niantic, που λένε ότι τα νέα Pokemon θα μπορούν να τα εντοπίσουν οι παίχτες μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται αν αυτά θα μπουν στο παιχνίδι σταδιακά ή όλα μαζί. Το σίγουρο είναι ότι θα μπορείς να τα πιάσεις έξω, και όχι μέσα από eggs, έγινε με τα «baby pokemon» πριν λίγο καιρό.

Αυτό που θα δούμε, θα είναι ένα update- γίγας για το Pokemon Go. Και δεν θα περιλαμβάνει μόνο νέα Pokemon. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα στο εξής θα υπάρχουν κάποια “evolution” items, τα οποία θα χρησιμεύουν για κάποια εξελίξεις. Θα είναι διαθέσιμα μέσω των Pokestops.

Επίσης, θα δούμε νέα berries: Τα Nanab berries, τα οποία θα κάνουν τα Pokemon πιο αργά- άρα πιο εύκολα στο πιάσιμο. Και τα Pinap Berry, που θα διπλασιάζουν τα candy που θα λαμβάνεις, αν τελικά είναι επιτυχημένη η προσπάθεια σου. Τέλος, θα βρουν νέα αξεσουάρ για τα avatars των παιχτών, όπως καπέλα, μπλούζες και παντελόνια.

Και μπορεί κάποιοι ήδη να σκέφτονται ότι έχουμε ξανά ακούσει φήμες για νέα Pokemon, αλλά τελικά… τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Εδώ τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ πιο σίγουρα. Δείτε το παρακάτω βίντεο που ανέβασε αργά χτες η Niantic, στον επίσημο λογαριασμό του Pokemon Go στο Youtube.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − six =