αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΞεκινά νέο event στο Pokemon Go λόγω Αγίου Βαλεντίνου (και μάλλον είναι το πιο «δυνατό» που έχουμε δει)

Ξεκινά νέο event στο Pokemon Go λόγω Αγίου Βαλεντίνου (και μάλλον είναι το πιο «δυνατό» που έχουμε δει)

Έχει πλέον καθιερωθεί: με κάθε ευκαιρία η Niantic ετοιμάζει ένα event στο Pokemon Go, και ξανά αναθερμαίνει το ενδιαφέρον των παιχτών. Το είδαμε να συμβαίνει με τα αντίστοιχα events κατά τις ημέρες του Halloween, του Thanksgiving αλλά και των Χριστουγέννων.

Τι έχουμε τώρα μπροστά μας; Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και ναι, οι άνθρωποι πίσω από το Pokemon Go ετοιμάζουν ακόμα ένα εντυπωσιακό event- που ίσως να είναι το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Όπως σημειώνει το TechCrunch, θα ξεκινήσει από σήμερα Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Ας δούμε με τη σειρά, τι θα συναντήσουν στους δρόμους… οι επίδοξοι εκπαιδευτές: Τα ροζ Pokemon (ή αυτά που έστω είναι εν μέρει ροζ) θα εμφανίζονται πιο συχνά. Όπως π.χ. τα Clefable, Chansey και Porygon. Μάλιστα, Pokemon όπως η Chansey είναι αρκετά σπάνια, άρα όσοι δεν τα έχουν στη συλλογή τους είναι μια καλή ευκαιρία για να τα πιάσουν. Μια ροζ επέλαση… θα έχουμε και σε ότι αφορά τα eggs. Από εκεί θα εμφανίζονται περισσότερο τα αντίστοιχα τερατάκια όπως τα Cleffa και Igglybuff.

Παράλληλα, οι παίχτες θα παίρνουν το διπλάσιο αριθμό candy για το buddy Pokemon τους. Το ίδιο θα ισχύει επίσης όταν κάνουν catching, transferring ή hatching.

Το ποιο εντυπωσιακό όμως του «βαλεντίνικου event» θα είναι ένα άλλο στοιχείο. Τα γνωστά Lure modules που υπό νορμάλ συνθήκες διαρκούν 30 λεπτά, τώρα θα διαρκούν για 6 ώρες! Σωστά διαβάσατε. Κάτι που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετούς χρήστες στα pokestops, για… μαραθώνιο κυνήγι Pokemon.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 5 =