αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑPodcasts μέσω των Ελληνικών Facebook Pages- Μπορείς να διαμοιράσεις τις εκπομπές στους followers σου

Podcasts μέσω των Ελληνικών Facebook Pages- Μπορείς να διαμοιράσεις τις εκπομπές στους followers σου

Το είχαμε γράψει από τον περασμένο Ιούνιο, και τώρα είναι πλέον διαθέσιμο για τις Ελληνικές Facebook Pages. Μιλάμε για την νέα καρτέλα «Podcast» η οποία έχει ήδη εμφανιστεί σε όσους έχουν μια FB Page.

Πρόκειται για μια νέα λειτουργία με την οποία οι podcasters μπορούν να αναρτούν τα δικά τους podcasts απευθείας και αυτόματα στo FB. Από όπου οι άλλοι χρήστες θα μπορούν να τα ακούσουν, χωρίς να μεταβούν σε άλλη πλατφόρμα.

Οι podcasters μπορούν να συνδέσουν τη ροή RSS της εκπομπής τους με το Facebook, το οποίο στη συνέχεια θα δημιουργήσει αυτόματα News Feed posts για όλα τα επεισόδια που δημοσιεύονται. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα παρακάτω.

«Το Facebook θα είναι το μέρος όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να απολαύσουν, να συζητήσουν και να μοιραστούν τα podcasts που αγαπούν, μεταξύ τους», έχει πει η εταιρία. Οι χρήστες θα μπορούν, ακολουθώντας τις αντίστοιχες σελίδες, να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλο το σχετικό περιεχόμενο χωρίς να βγουν από το app ή τo website του Facebook.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαία. Το Facebook έχει δει την άνοδο των podcasts και επίσης έχει δει ότι οι δημιουργοί διαμοιράζονται τα podcasts τους μέσω του Facebook. Τώρα με τα νέα εργαλεία που δίνει ο τεχνολογικός κολοσσός θέλει να γίνονται… όλα στο Facebook, χωρίς να χρειάζεται ο εκάστοτε ακροατής να μεταβεί σε κάποια άλλη πλατφόρμα. Ενώ μένει να δούμε και αν θα αξιοποιήσει διαφημιστικά το Facebook το κομμάτι των podcasts.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + eighteen =