αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑPlansMatter: Αυτή η πλατφόρμα είναι σαν την Airbnb. Αλλά έχει μόνο «αρχιτεκτονικά θαύματα» (ΦΩΤΟ)

PlansMatter: Αυτή η πλατφόρμα είναι σαν την Airbnb. Αλλά έχει μόνο «αρχιτεκτονικά θαύματα» (ΦΩΤΟ)

Οι λάτρεις της αρχιτεκτονικής έχουν πλέον μια νέα πλατφόρμα εμπνευσμένη από την Airbnb που όμως προσφέρει διαμονή σε εκπληκτικά, μοντέρνα σπίτια σε όλο τον κόσμο. Το PlansMatter προσφέρει έναν εντυπωσιακό κατάλογο από καταπληκτικά σπίτια για να διαλέξετε και περιλαμβάνει διάσημες κατοικίες όπως αυτή του Christian Müller στην Ελβετία ή το Kinney House του Frank Lloyd Wright στο Ουισκόνσιν. Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε από την Connie Lindor και τον Scott Muellner, δύο αρχιτέκτονες που μοιράζονται την αγάπη για το όμορφο σχεδιασμό. Η υπηρεσία επιτρέπει στην ομάδα να διαδώσει αυτή την αγάπη δίνοντας στους ταξιδιώτες την δυνατότητα διαμονής σε μερικά από τα πιο εξαίρετα σπίτια του κόσμου.

Ο Muellner εξηγεί: «Παρόλο που η σημασία του σχεδιασμού γίνεται ολοένα και πιο εμφανής, συχνά βιώνουμε μόνο το στοχαστικό σχεδιασμό του φυσικού μας περιβάλλοντος σε επίπεδο σχεδιασμού προϊόντος ή δημόσιας αρχιτεκτονικής. Η εμπειρία αρχιτεκτονικής κατοικιών παγκόσμιας κλάσης με την πραγματική διαμονή σε ένα τέτοιο σπίτι για λίγες μέρες, ή ιδανικά περισσότερο, είναι απίστευτα συγκινητική. Αυτή η εμπειρία πραγματικά μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τη θετική επίδραση που μπορεί να έχει η σπουδαία αρχιτεκτονική στην καθημερινή μας ζωή».

Όπως διαβάζουμε στη LIFO, οι επιλογές ενοικίασης είναι εντυπωσιακές, συμπεριλαμβανομένων των έργων μεγάλων αρχιτεκτόνων όπως ο Olson Kundig, ο Bohlin Cywinski Jackson, ο Christian Müller και ο Frank Lloyd Wright. Υπάρχουν ακόμη και αρκετές επιλογές για τον ταξιδιώτη με οικολογικές ανησυχίες όπως η κατοικία του γραφείου Taalman Architecture.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =