αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑPinterest: Σου αρέσει η μπλούζα που φορά κάποιος στη φωτογραφία; Κλικάρεις πάνω της και βρίσκεις πληροφορίες

Pinterest: Σου αρέσει η μπλούζα που φορά κάποιος στη φωτογραφία; Κλικάρεις πάνω της και βρίσκεις πληροφορίες

Μια πολύ χρήσιμη νέα λειτουργία λανσάρει το Pinterest. Συγκεκριμένα, πλέον οι χρήστες θα μπορούν να κλικάρουν πάνω σε ένα προϊόν που απεικονίζεται σε μια φωτογραφία ενός χρήστη και άμεσα να μάθουν πληροφορίες για αυτό. Ενδεχομένως και να το αγοράσουν.

Αν για παράδειγμα ένας φίλος σας φορά μια μπλούζα σε μια φωτογραφία, θα μπορείτε να κλικάρετε πάνω στην μπλούζα και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτή. Κάτι που όπως είναι λογικό, θα έχει άμεσα οφέλη και για τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα μπορούν εύκολα να πωλούν τα προϊόντα τους.

Η νέα λειτουργία δημιουργεί περισσότερους πιθανούς πελάτες για τα brands, ενώ παράλληλα κάνει πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών αφού θα μπορούν να βρίσκουν τα προϊόντα που θέλουν από απλές φωτογραφίες χρηστών, κάνοντας απλά ένα κλικ. Σίγουρα, πρόκειται για μια λειτουργία με πολλές προοπτικές και αν «πιάσει» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα την δούμε και σε άλλες διάσημες πλατφόρμες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − ten =