αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑPillow: Η mobile εφαρμογή που μπορεί να σώσει… την σχέση σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Pillow: Η mobile εφαρμογή που μπορεί να σώσει… την σχέση σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλές ώρες στη δουλειά, συναντήσεις με συγγενείς, έξοδοι για φαγητό, γυμναστική ή δραστηριότητες-χόμπι, πολλές ώρες στον υπολογιστή ή στο κινητό. Η αλήθεια είναι ότι έχετε πολυάσχολο πρόγραμμα. Παράλληλα όμως έχετε και έναν σύντροφο ο οποίος απαιτεί την προσοχή και την αφοσιώση σας κάποιες ώρες της ημέρας.

Πολλές φορές νομίζουμε ότι οι σχέσεις λειτουργούν σαν αυτόματο ποτιστικό μηχάνημα. Το εγκαθιστάς και αυτό υπάρχει εκεί και κάνει τη δουλειά του. Λάθος. Οι σχέσεις θέλουν «δουλειά», καθημερινή προσπάθεια, πίστη και, ιδανικά, την άσβεστη επιθυμία να τις εξελίσσουμε όσο περνάει ο καιρός, όχι να τις εγκαταλείπουμε στη μοίρα τους.

Προφανώς ο ενθουσιασμός και τα ερωτικά vibes του πρώτου καιρού, κάποια στιγμή αμβλύνονται και η έκφραση των συναισθημάτων, η επιθυμία να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλον, ακόμα και η επιθυμία για σεξ, πολλές φορές, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και, σταδιακά, κοπάζουν.

Με τον τρόπο, ακόμα κι αν συγκατοικείτε, κάπου χάνεται η επαφή, η σύνδεση, η οικειότητα και η επικοινωνία. Και τη θέση τους παίρνει η αποξένωση, ο εγωισμός, η ματαίωση και, καλώς ή κακώς, οι τσακωμοί, όπως σημειώνει το Bovary.gr.

Προφανώς λοιπόν το να διατηρείτε μια σχέση «αναμμένη» και ενεργή δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά αν είστε και οι δύο άνθρωποι που συμβαδίζετε με τις τάσεις της digital εποχής, γιατί να μη δοκιμάσετε μια εφαρμογή;

Το Pillow Couples Intimacy (δωρεάν για iOs) αναλαμβάνει να κάνει αυτό που εσείς δεν προλαβαίνετε. Να καλύψει το κενό (που έχει δημιουργηθεί) μεταξύ σας και να σας ξαναφέρει κοντά.

Πρόκειται για μια εφαρμογή που καταβέζετε στο κινητό σας η οποία περιέχει 10 ηχητικά «επεισόδια» με «οδηγίες» ώστε να έρθετε σε επαφή, να επανεκτιμήσετε τις χάρες που έχει ο καθένας, να συνδεθείτε σε βάθος τόσο συναισθηματικά, όσο και σωματικά, να πειραματιστείτε, να παίξετε και τελικά να (ξανα)χτίσετε μια πιο υγιή σχέση. Είναι κάτι σαν διαλογισμός για ζευγάρια που έχει στόχο να αυξηθεί η επικοινωνία, η οικειότητα και η επιθυμία ανάμεσα στα ζευγάρια.

Κάθε επεισόδιο εστιάζει σε κάτι διαφορετικό (άλλο στα χάδια, άλλο στην οπτική επαφή, άλλο στην έκφραση των συναισθημάτων) ενώ οι «ασκήσεις» είναι διαμορφωμένες με τη συμβολή ψυχολόγων και σύμβουλων σχέσεων. Το νόημα είναι το ίδιο: Να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί κοιτώντας, αγγίζοντας, φιλώντας (με 15 διαφορετικούς τρόπους), κάνοντας κοπλιμέντα, χαιδεύοντας, εκφράζοντας τα αυθεντικά σας συναισθήματα, ανακαλύπτοντας εκ νέου ο ένας τον άλλον.

Το «πρόγραμμα», το οποίο διαρκεί 30 ημέρες, υπόσχεται να τονώσει την αυτοπεποίθηση και την εκτίμηση προς τον εαυτό και το ταίρι σας με έναν ανάλαφρο τρόπο, που μοιάζει περισσότερο με παιχνίδι.

Δοιμάζοντας το, φυσικά και θα νιώθετε αμήχανα στην αρχή, φυσικά και θα σας πιάσουν τα γέλια αλλά ακόμα και αυτές οι αντιδράσεις μπορούν να σπάσουν οποιοδήποτε ψύχος ή πάγο έχει αναπτυχθεί μεταξύ σας και να συντονίσουν εκ νέου τις καρδιές σας. Στο κάτω κάτω, εκτός από λίγο «χώρο» στη μνήμη του smartphone σας, δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + eight =