αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑPerch: Η startup που θέλει να κάνει τους επαγγελματικούς χώρους λιγότερο βαρετούς

Perch: Η startup που θέλει να κάνει τους επαγγελματικούς χώρους λιγότερο βαρετούς

Οι εργαζόμενοι σε μεγάλες εταιρίες, πολλές φορές νιώθουν ότι δεν μπορούν να διαμορφώσουν το γραφείο τους σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις. Βλέπουμε, άλλωστε, σχεδόν ίδια γραφεία, αγορασμένα συνήθως από γνωστές αλυσίδες επίπλων. Αυτή την ανάγκη για περισσότερη πρωτοτυπία στους επαγγελματικούς χώρους έρχεται να καλύψει η startup Perch, το λανσάρισμα της οποίας έγινε πριν λίγες ημέρες.

Ιδρύτρια της είναι η Lucy Lyle, που πριν εργαζόταν στο τμήμα μάρκετινγκ της Google. Εκεί, στο «αρχηγείο» του αμερικανικού κολοσσού, διαπίστωσε ότι τα γραφεία είναι σχεδόν ίδια το ένα με το άλλο, και βαρετά. Σκεφτείτε βέβαια να έβλεπε τα γραφεία μιας ελληνικής επιχείρησης τι θα έλεγε…

within-the-fold-business-card-case_red_view1«Κουράστηκα να χρησιμοποιώ κακά αντικείμενα στον χώρο εργασίας» δηλώνει η Lyle στο Business Insider. Παράλληλα, αναφερόμενη στη Google, σημείωσε ότι παρόλο που οι περισσότεροι χώροι στα γραφεία της είναι δημιουργικά σχεδιασμένοι, υπάρχει κακός φωτισμός και πολλά λευκά γραφεία, εκεί που περνούν τον περισσότερο χρόνο τους οι εργαζόμενοι.

«Συνειδητοποίησα ότι ο όμορφος, προσωπικός χώρος στην δουλειά, μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ πιο όμορφα» λέει η ίδια. Έρευνες δείχνουν ότι ένα καλό εργασιακό περιβάλλον, μπορεί να μας κάνει πιο παραγωγικούς.

Αυτή τη στιγμή, η Perch προσφέρει πάνω από 400 αντικείμενα και έπιπλα για το γραφείο, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν μοιάζουν με τα συνηθισμένα που βλέπουμε στους επαγγελματικούς χώρους. Όπως για παράδειγμα τη θήκη για επαγγελματικές κάρτες, που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Και μάλιστα, αν και μιλάμε για μια πολύ νέα επιχείρηση, σύμφωνα με το Business Insider, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών επενδυτών.

the-harrison-desk_by-perch_in-look

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 1 =