αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνοίγουν και δεύτερο κατάστημα στην Αθήνα τα «Πολωνικά Jumbo». Εγκαίνια την ερχόμενη Πέμπτη

Ανοίγουν και δεύτερο κατάστημα στην Αθήνα τα «Πολωνικά Jumbo». Εγκαίνια την ερχόμενη Πέμπτη

Σε φουλ ρυθμούς φαίνεται πως «τρέχει» η επέκταση της Pepco στην Ελλάδα. Τα «Πολωνικά Jumbo» όπως τα αποκαλούν πολλοί, άνοιξαν το πρώτο κατάστημα στην χώρα μας στις 6/10, στο Piraeus Retail Park.

Τώρα όμως ετοιμάζονται ήδη για το δεύτερο κατάστημα. Αυτό θα ανοίξει την ερχόμενη Πέμπτη 13/10, όπως σημειώνεται και στο επίσημο site της εταιρίας. Το δεύτερο κατάστημα θα ανοίξει στην Πέτρου Ράλλη 97, στην περιοχή του Ρέντη.

Η Pepco εστιάζει στα είδη ένδυσης, διακόσμησης, και οικιακής χρήσης. Αλλά και στα παιχνίδια. Συνολικά η πολωνική αλυσίδα προγραμματίζει να ανοίξει 12 καταστήματα στην Ελλάδα, αρχικά στην πρωτεύουσα και μετά στην περιφέρεια.

Στα βασικά χαρακτηριστικά αλυσίδας είναι το γεγονός ότι η μέση τιμή στο σύνολο του κωδικολογίου της ανέρχεται στα 10 ευρώ. Το συνολικά διαθέσιμο κωδικολόγιο στην ελληνική αγορά αριθμεί 4.000 προϊόντα. Σε εβδομαδιαία βάση, πραγματοποιεί μεγάλες προσφορές, τύπου bazaar, σε σειρά προϊόντων.

Πολλοί αποκαλούν την Pepco ως τα «Πολωνικά Jumbo», ωστόσο η αλυσίδα θα είναι ανταγωνιστική και προς άλλες επιχειρήσεις όπως τα Lidl ή ακόμα και ο Σκλαβενίτης που διαθέτει ανάλογα προϊόντα -ρούχα και είδη σπιτιού- στην κατηγορία προϊόντων bazaar.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + ten =