αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑPepco: Τα «Πολωνικά Jumbo» ανεβαίνουν και στα βόρεια προάστια- Σε ποιο σημείο θα ανοίξει νέο κατάστημα

Pepco: Τα «Πολωνικά Jumbo» ανεβαίνουν και στα βόρεια προάστια- Σε ποιο σημείο θα ανοίξει νέο κατάστημα

Με γρήγορους ρυθμούς αναπτύσσεται η Pepco στην Ελλάδα. Τα «Πολωνικά Jumbo» όπως τα αποκαλούν πολλοί, άνοιξαν το πρώτο κατάστημα στην χώρα μας στις 6/10, στο Piraeus Retail Park.

Το δεύτερο κατάστημα θα ανοίξει την ερχόμενη Πέμπτη 13/10, όπως σημειώνεται και στο επίσημο site της εταιρίας. Το δεύτερο κατάστημα θα ανοίξει στην Πέτρου Ράλλη 97, στην περιοχή του Ρέντη.

Δεν σταματούν όμως εκεί. Σύντομα θα «αποβιβαστούν» και στα βόρεια προάστια. Το νέο κατάστημα θα είναι έτοιμο στο τέλος Νοεμβρίου στο εμπορικό κέντρο AVENUE. Το κατάστημα θα είναι 380 τ.μ. με είδη για όλη την οικογένεια και για το σπίτι, στο 1ο επίπεδο, ενισχύοντας το «value for money» προφίλ του Εμπορικού Κέντρου. Ειδικά την περίοδο αυτή που οι καταναλωτές γίνονται ακόμη πιο προσεκτικοί στις οικογενειακές τους δαπάνες, η PEPCO έρχεται να δώσει τη λύση προωθώντας το δικό της μότο: «Νοιώσε την ποιότητα, αγάπησε την τιμή!».

Συνολικά η πολωνική αλυσίδα προγραμματίζει να ανοίξει 12 καταστήματα στην Ελλάδα, αρχικά στην πρωτεύουσα και μετά στην περιφέρεια.

Στα βασικά χαρακτηριστικά αλυσίδας είναι το γεγονός ότι η μέση τιμή στο σύνολο του κωδικολογίου της ανέρχεται στα 10 ευρώ. Το συνολικά διαθέσιμο κωδικολόγιο στην ελληνική αγορά αριθμεί 4.000 προϊόντα. Σε εβδομαδιαία βάση, πραγματοποιεί μεγάλες προσφορές, τύπου bazaar, σε σειρά προϊόντων.

Πολλοί αποκαλούν την Pepco ως τα «Πολωνικά Jumbo», ωστόσο η αλυσίδα θα είναι ανταγωνιστική και προς άλλες επιχειρήσεις όπως τα Lidl ή ακόμα και ο Σκλαβενίτης που διαθέτει ανάλογα προϊόντα -ρούχα και είδη σπιτιού- στην κατηγορία προϊόντων bazaar.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − twelve =