αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑPepco: Τα «Πολωνικά Jumbo» άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα εκτός Αθήνας

Pepco: Τα «Πολωνικά Jumbo» άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα εκτός Αθήνας

Με γρήγορους ρυθμούς αναπτύσσεται η Pepco στην Ελλάδα. Τα «Πολωνικά Jumbo» όπως τα αποκαλούν πολλοί, άνοιξαν το πρώτο κατάστημα στην χώρα μας στις 6/10, στο Piraeus Retail Park.

Το δεύτερο κατάστημα άνοιξε την Πέμπτη 13/10, στην Πέτρου Ράλλη 97, στην περιοχή του Ρέντη.

Τώρα άνοιξε το τρίτο κατάστημα τους στην Ελλάδα, και είναι το πρώτο εκτός Αττικής. Συγκεκριμένα, η Pepco άνοιξε κατάστημα στο Fashion City Outlet, στη Λάρισα. Με την σχετική ανάρτηση να γίνεται και στην Facebook Page του εμπορικού κέντρου.

Δεν σταματούν όμως εκεί. Σύντομα θα «αποβιβαστούν» και στα βόρεια προάστια της Αττικής. Το νέο κατάστημα θα είναι έτοιμο στο τέλος Νοεμβρίου στο εμπορικό κέντρο AVENUE. Το κατάστημα θα είναι 380 τ.μ. με είδη για όλη την οικογένεια και για το σπίτι, στο 1ο επίπεδο, ενισχύοντας το «value for money» προφίλ του Εμπορικού Κέντρου. Ειδικά την περίοδο αυτή που οι καταναλωτές γίνονται ακόμη πιο προσεκτικοί στις οικογενειακές τους δαπάνες, η PEPCO έρχεται να δώσει τη λύση προωθώντας το δικό της μότο: «Νοιώσε την ποιότητα, αγάπησε την τιμή!».

Συνολικά η πολωνική αλυσίδα προγραμματίζει να ανοίξει 12 καταστήματα στην Ελλάδα.

Στα βασικά χαρακτηριστικά αλυσίδας είναι το γεγονός ότι η μέση τιμή στο σύνολο του κωδικολογίου της ανέρχεται στα 10 ευρώ. Το συνολικά διαθέσιμο κωδικολόγιο στην ελληνική αγορά αριθμεί 4.000 προϊόντα. Σε εβδομαδιαία βάση, πραγματοποιεί μεγάλες προσφορές, τύπου bazaar, σε σειρά προϊόντων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − ten =