αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑOprah: Κάθε νέος πρέπει να μπορεί να απαντήσει σε αυτές τις 4 ερωτήσεις, αν θέλει να γίνει πετυχημένος

Oprah: Κάθε νέος πρέπει να μπορεί να απαντήσει σε αυτές τις 4 ερωτήσεις, αν θέλει να γίνει πετυχημένος

Όλοι θέλουν να φτάσουν στην επιτυχία. Ωστόσο, η επιτυχία ορίζεται με διαφορετικό τρόπο από κάθε άνθρωπο. Είναι σημαντικό, στα ρπώτα βήματα σου να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου το που ακριβώς θέλεις να φτάσεις. Τι θεωρείται επιτυχία για τα δικά σου δεδομένα.

Η Oprah Winfrey κάνοντας ομιλία στους αποφοίτους του Skidmore College, είπε το εξής: Ότι κάθε νέος πρέπει να είσαι σε θέση να απαντήσει σε 4 συγκεκριμένες ερωτήσεις, αν θέλει να φτάσει στην επιτυχία. Στην δική του επιτυχία. Εσύ μπορείς να απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις;

1# Τι σου λέει η εσωτερική φωνή σου; Μερικές φορές πρέπει να ακούς το ένστικτο σου. Όσο τρελό κι αν μοιάζει αυτό. Κάποτε η Oprah Winfrey άφησε την σταθερή δουλειά της για να μπει στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

2# Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος σου; Όχι, αυτός δεν πρέπει να είναι τα χρήματα ή το να γίνεις διάσημος. Βρες έναν μεγάλο σκοπό για τον οποίο θα εργαστείς.

3# Τι σε ευχαριστεί; Πρέπει να ξέρεις τι σε κάνει χαρούμενο. Έτσι θα είσαι πιο θετικός και ευτυχισμένος. Και οι πετυχημένοι άνθρωποι συνήθως μπορούν να γίνουν πιο πετυχημένοι στο πεδίο τους.

4# Ποια είναι η αλήθεια σου; «Όλοι περνούν δοκιμές» λέει η Oprah. Θα ακούσεις επίσης πολλούς ανθρώπους που θα σου πουν… ποιο είναι το σωστό. Στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι τι θέλεις εσύ. Ακολούθα την δική σου αλήθεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − sixteen =