αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑOpen Call: 10ος Επιχειρηματικός Επιταχυντής InnovAthens- Δίνει δωρεάν coworking space, ευκαιρίες χρηματοδότησης κ.α.

Open Call: 10ος Επιχειρηματικός Επιταχυντής InnovAthens- Δίνει δωρεάν coworking space, ευκαιρίες χρηματοδότησης κ.α.

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει τον 10ο Επιχειρηματικό Επιταχυντή (Business Accelerator), με θέμα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό (Digital Transformation), προσκαλώντας εταιρίες, οργανισμούς και νεοφυείς επιχειρήσεις να μεταβούν στην ψηφιακή εποχή. 

Ο όρος Ψηφιακός Μετασχηματισμός περιλαμβάνει όλες εκείνες τις αλλαγές που χρειάζεται να υιοθετήσει μια επιχείρηση για να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα που της προσφέρουν το διαδίκτυο, τα ψηφιακά μέσα και οι νέες τεχνολογίες. Είναι μια συνεχής διαδικασία που δημιουργεί ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις αλλά απαιτεί εκπαίδευση και ειδικές υποδομές.

Ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής είναι ένα τρίμηνο πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Παρέχει, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε startups και επιχειρήσεις ώστε να αναπτυχθούν, να εξελιχθούν και να διεκδικήσουν επάξια μια θέση στο οικοσύστημα καινοτομίας της πόλης, την ελληνική και, κυρίως, τη διεθνή αγορά. 

Ο Επιχειρηματικός Επιταχυντής προσφέρει: σεμινάρια business και soft skills, εξατομικευμένο mentoring και coaching από αναγνωρισμένους επαγγελματίες, co-working space στην καρδιά της Αθήνας, στο Αεριοφυλάκιο 2 της Τεχνόπολης, networking με μερικούς από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της πόλης, pitching και ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Αν σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις στον 10ο Επιχειρηματικό Επιταχυντή του INNOVATHENS, που θα διαρκέσει από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο 2022, τότε δεν έχεις παρά να υποβάλεις την αίτησή σου έως τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 εδώ

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =