αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑOnline Experiences: H νέα λειτουργία της Airbnb εν μέσω καραντίνας

Online Experiences: H νέα λειτουργία της Airbnb εν μέσω καραντίνας

Μια νέα λειτουργία λάνσαρε η Airbnb. Αυτή τη φορά προσαρμοσμένη στα δεδομένα της καραντίνας- μιας και αυτό είναι κάτι που έχει επηρεάσει όλο τον πλανήτη.

Ονομάζεται Online Experiences. Και είναι αυτό που λέει ο τίτλος της: Μια λειτουρργεία μέσα από την οποία μπορείς να βιώσεις διάφορες εμπειρίες, προερχόμενες από όλα τα μέρη της Γης, αλλά χωρίς να βγεις από το σπίτι σου. Όλα γίνονται από το laptop σου.

Μπορούμε, για παράδειγμα, να διαλογιστούμε στην Ιαπωνία με βουδιστές μοναχούς, να κάνουμε εικονικές επισκέψεις με τα σκυλιά του Τσέρνομπιλ, να μαγειρέψουμε με οικογένειες από όλα τα μέρη του κόσμου, να μάθουμε πώς φτιάχνεται ένα αυθεντικό guacamole από έναν αυτόχθονα σεφ, να μυηθούμε στη μαγεία των ταχυδακτυλουργών, να κάνουμε μια βόλτα με άγριες κατσίκες στα βουνά Catskills της Νέας Υόρκης, να ακούσουμε συναυλίες από βραβευμένους μουσικούς, να μάθουμε να φτιάχνουμε σωστά τον καφέ μας ή ένα καλό κοκτέιλ από κορυφαίους baristas, να κάνουμε προγράμματα γυμναστικής.

Με αυτό τον τρόπο η Airbnb δίνει την δυνατότητα σε κάποιους «οικοδεσπότες» να έχουν ένα εισόδημα αυτό το διάστημα. Αφού κάθε online εμπειρία έχει και μια τιμή (υπάρχουν και δωρεάν δραστηριότητες). Από την άλλοι, μπορούν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να βιώσουν εμπειρίες, από το δωμάτιο τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 15 =