αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑOnline δάνεια ως 300.000 ευρώ έχει στα σκαριά η Εθνική Τράπεζα- Θα δίνονται με μερικά κλικ

Online δάνεια ως 300.000 ευρώ έχει στα σκαριά η Εθνική Τράπεζα- Θα δίνονται με μερικά κλικ

Με δεδομένη την ανάγκη οι ελληνικές τράπεζες να «ξαναδούν» το βασικό τους έργο που δεν είναι άλλο από την χρηματοδότηση της οικονομίας, με αιχμή τις επιχειρήσεις, στην Εθνική Τράπεζα ετοιμάζουν ένα νέο καινοτόμο χρηματοδοτικό προϊόν αποκλειστικά για εταιρείες, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη Ιουλίου, ενώ ενδιάμεσα «τρέχουν» την τιτλοποίηση των 6,1 δισ. ευρώ (πακέτο Frontier).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr η διοίκηση της Εθνικής σχεδιάζει την χορήγηση δανείου on line ύψους έως 300.000 ευρώ για επιχειρήσεις με τζίρο από 2 εκατ ευρώ έως 10 εκατ. ευρώ.

Το νέο ψηφιακό προϊόν έχει μπει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στις ράγες και αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Ιουλίου. Θα απευθύνεται στις εταιρείες με τα παραπάνω χαρακτηριστικά όσον αφορά το τζίρο, με δραστηριοποίηση σε όλο το φάσμα των κλάδων της επιχειρηματικής δραστηριότητας αρκεί να είναι βιώσιμες, να μην έχουν ληξιπρόθεσμα δάνεια και να μην βρίσκονται στην λίστα του Τειρεσία.

Η καινοτομία του νέου δανειακού προϊόντος έγκειται, σύμφωνα με πηγές της τράπεζας, στο γεγονός ότι η επιχείρηση θα κάνει όλη τη διαδικασία που απαιτείται on line, χωρίς το γραφειοκρατικό «πήγαινε-έλα» και στόχος είναι η εκταμίευση να γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. «Επί της ουσίας θα δοθεί στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ένα σύγχρονο χρηματοδοτικό εργαλείο, τύπου κεφαλαίου κίνησης, χωρίς ταλαιπωρία», τονίζει αρμόδια πηγή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − ten =