αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑOnePlus 3T: Έρχεται σε λίγες ημέρες και πληροφορίες λένε ότι θα έχει 8GB RAM

OnePlus 3T: Έρχεται σε λίγες ημέρες και πληροφορίες λένε ότι θα έχει 8GB RAM

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε για την επικείμενη κυκλοφορία του OnePlus 3T, της νέας ναυαρχίδας της γνωστής εταιρείας που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 15 Νοεμβρίου. Αν και ακόμη δεν έχουμε τίποτα το επίσημο για τα tech specs, ωστόσο η OnePlus είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.

Έτσι λοιπόν έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής ότι το OnePlus 3T θα έρθει εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 821, κάμερα στα 16MP (η οποία θα φέρει κάποιον sensor που θα αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας), Android Nougat 7.0 στο εσωτερικό και AMOLED display. Εκτός από τα παραπάνω όμως η τελευταία φήμη που αφορά το OnePlus 3T και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τη μνήμη RAM της συσκευής, η οποία ενδεχομένως να ανέρχεται στα 8GB!

Φανταστείτε λοιπόν το πόσο δυνατό θα είναι το OnePlus 3T με τα 8GB μνήμης RAM από τη στιγμή που το OnePlus 3 (που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ισχυρά της αγοράς) διαθέτει 6GB RAM. Βέβαια εύλογα θα σκεφτείτε ότι 8GB ίσως να είναι “too much”, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας χαλάει από τη στιγμή που μπορούμε να φανταστούμε ότι το νέο μοντέλο της OnePlus θα είναι και προσιτό οικονομικά σε σχέση πάντα με αυτά που προσφέρει.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 3 =