αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO Jack Ma δίνει την συμβουλή του στους Millennials που πάνε… από δουλειά σε δουλειά (ΒΙΝΤΕΟ)

O Jack Ma δίνει την συμβουλή του στους Millennials που πάνε… από δουλειά σε δουλειά (ΒΙΝΤΕΟ)

Την δική του συμβουλή στους νέους, έδωσε ο Jack Ma, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο World Economic Forum. Ο ιδρυτής της Alibaba μίλησε για τους Millennials που πάνε… από δουλειά σε δουλειά. Και εξήγησε ότι αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος σε νεαρή ηλικία είναι το ακριβός αντίθετο: Να βρει μια δουλειά, ακόμα κι αν δεν είναι η ιδανική, και να μείνει εκεί για τουλάχιστον 3 χρόνια. Μετά μπορεί να κάνει τις αλλαγές που ίσως θέλει.

Με αυτό τον τρόπο κάποιος μπορεί να μάθει «πως να κάνει τα πράγματα σωστά». Κάτι παρόμοιο έκανε και ο ιδιος ο Jack Ma στο παρελθόν. Έδωσε στον εαυτό του την υπόσχεση ότι θα δουλέψει ως δάσκαλος για 6 χρόνια. Και παρόλο που προέκυψαν αρκετές ευκαιρίες, έμεινε στην θέση αυτή για 6 χρόνια, όπως είχε υποσχεθεί. Μετά έκανε το μεγάλο άλμα και ίδρυσε την Alibaba. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο ίδιος θεωρεί επίσης ότι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, είναι ανάμεσα στα 30 και τα 40 έτη. Αφού σε μικρότερη ηλικία, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.

Jack Ma Has Advice For Job-Hopping Millennials

Jack Ma has advice for job-hopping millennials.

Gepostet von MONEY am Donnerstag, 31. Januar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =