αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO Grant Cardone εξηγεί μέσα σε μια πρόταση, τι πρέπει να κάνεις για να βγάλεις δισεκατομμύρια

O Grant Cardone εξηγεί μέσα σε μια πρόταση, τι πρέπει να κάνεις για να βγάλεις δισεκατομμύρια

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, κάνει σε σχεδόν καθημερινή βάση την εμφάνιση του στα social media. Συνήθως δίνει τις δικές του συμβουλές σε νέες επιχειρηματίες ή παραθέτει ομιλίες και βίντεο του. Αυτή τη φορά, έκανε μια πολύ σύντομη ανάρτηση. Μέσα σε μόλις μια πρόταση, εξηγεί τι πρέπει να κάνεις για να βγάλεις δισεκατομμύρια δολάρια.

«Αν θέλεις να βγάλεις δισεκατομμύρια δολάρια, πρέπει να λύσεις ένα πρόβλημα για δισεκατομμύρια ανθρώπους ή να λύσεις προβλήματα δισεκατομμυρίων δολαρίων. (ίσως και τα δύο)» έγραψε χαρακτηριστικά ο Grant Cardone.

If you want to make a billion dollars you have to solve a problem for a billion people or solve billion dollar problems (maybe both.)

Posted by Grant Cardone on Mittwoch, 5. Juli 2017

Ο Grant Cardone είναι επιχειρηματίας και best seller συγγραφέας των New York Times. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτόν: πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, που ξεκίνησε από το μηδέν και εφαρμόζοντας ένα ιδιαίτερα επίπονο πλάνο, με εργασία πολλών ωρών, κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Σήμερα έχει στην κατοχή του 4 μεγάλες εταιρίες, ενώ είναι επίσης γνωστός για τις ομιλίες του που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − one =