αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO Elon Musk χάλασε το deal για την εξαγορά του Twitter!

O Elon Musk χάλασε το deal για την εξαγορά του Twitter!

Απρόσμενη τροπή πήρε η πολυδιαφημισμένη εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk, με τον διάσημο επιχειρηματία να δηλώνει ότι δεν θα προχωρήσει το deal.

Όπως είπε, η εξαγορά δεν θα γίνει επειδή η εταιρεία «παραβιάζει ουσιωδώς πολλαπλές διατάξεις αυτής της συμφωνίας» και φαίνεται να έχει κάνει «ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις» κατά τη σύναψη της συμφωνίας.

«Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk θέλει να τερματίσει τη συμφωνία του για την αγορά του Twitter, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε ένας δικηγόρος εκ μέρους του στον επικεφαλής νομικό διευθυντή της εταιρείας την Παρασκευή» μεταδίδει το CNBC, με την είδηση να κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Οι μετοχές του Twitter υποχώρησαν περίπου 5% μόλις η είδηση έγινε γνωστή.

 Ο δικηγόρος της Skadden Arps, Mike Ringler, κατηγόρησε το Twitter ότι «δεν έχει συμμορφωθεί με τις συμβατικές του υποχρεώσεις». Ο Ringler ισχυρίστηκε ότι το Twitter δεν παρείχε στον Musk τις σχετικές επιχειρηματικές πληροφορίες που ζήτησε, και το συμβόλαιο το απαιτούσε.

Ο Musk εδώ και καιρό είχε κάνει μεγάλο θόρυβο, για παράδειγμα, για τα fake accounts στο Twitter και ζήταγε από την εταιρία να το δώσει περισσότερα στοιχεία.

«Το Twitter απέτυχε ή αρνήθηκε να παράσχει αυτές τις πληροφορίες», ισχυρίστηκε ο Ringler. «Μερικές φορές το Twitter αγνόησε τα αιτήματα του κ. Μθσκ, μερικές φορές τα απέρριψε για λόγους που φαίνονται αδικαιολόγητοι και μερικές φορές ισχυρίστηκε ότι συμμορφώθηκε δίνοντας στον κ. Musk ελλιπείς ή άχρηστες πληροφορίες», τονισε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =