αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO Country Manager της Google θα είναι ομιλητής στο ερχόμενο Startup Grind Athens

O Country Manager της Google θα είναι ομιλητής στο ερχόμενο Startup Grind Athens

Το 2019 μπαίνει δυναμικά για το Startup Grind Athens καθώς φιλοξενεί τον Country Manager μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο. Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στον φιλόξενο χώρο του beFinnovative.

H Google δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει γίνει καθημερινό εργαλείο στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, είτε ως απλοί χρήστες των προϊόντων της, είτε στους επαγγελματίες που ειδικεύονται στον χώρο του digital marketing.

Το ερώτημα όμως είναι, ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Google; Επενδύει τεράστια ποσά σε τεχνολογίες που υπόσχονται να αλλάξουν όπως τα self-driving cars, αλλά και κινείται πιο δυναμικά στον χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών με λύσεις όπως το G Pay. Μάλιστα, ανακοίνωσε πρόσφατα την απόκτηση “payments licence” από την Ιρλανδία, με δικαίωμα να κάνει χρήση σε όλη την Ευρώπη.

Ο Γρηγόρης Ζαριφόπουλος θα μιλήσει τόσο για την παγκόσμια στρατηγική του Αμερικανικού κολοσσού, όσο και για τα πλάνα του γραφείου της Αθήνας που έχει υπό την ευθύνη του την Κύπρο, την Μάλτα και την Βουλγαρία.

Εισιτήρια ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + five =