αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑO CEO της Lamda Development αποκάλυψε το πότε (μάλλον) θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό

O CEO της Lamda Development αποκάλυψε το πότε (μάλλον) θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει το πολυσυζητημένο project στο Ελληνικό. Ο CEO της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, από το βήμα του Disrupt Greece χτες Τρίτη, έδωσε μερικές παραπάνω πληροφορίες. Το It’s Possible ήταν εκεί.

«Έχουμε καταφέρει να φθάσουμε σε ένα σημείο που πιστεύω ότι μπορούμε να θεωρούμε ότι είμαστε στην τελική ευθεία. Πριν από 5-6 χρόνια υπήρχε μία αμφιβολία ακόμη και σε κοντινά σε εμάς πρόσωπα που μας έλεγαν «σιγά τώρα μην γίνει το Ελληνικό». Σήμερα το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί πάρα πολύ. Πιστεύω ότι πριν το Πάσχα θα αρχίσουμε. Δεν υπάρχει κανείς λόγος να μην αρχίσει το Ελληνικό πριν το Πάσχα. Υπάρχουν δύο βασικά σημεία που πρέπει να εκπληρωθούν, η έγκριση των μελετών από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, που πιστεύω ότι θα γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου, και ο διαγωνισμός του θερέτρου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο. Μετά πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να χαρούμε την έναρξη αυτού του έργου, που θεωρώ ότι θα μας βάλει στο κέντρο της διεθνούς προσοχής», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που είχαμε εμείς ως όραμα έχει γίνει και στόχος, αν όχι όραμα, ενός μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού της χώρας. Το όραμα για εμάς δεν ήταν τα τετραγωνικά που θα χτίσουμε, οι αναπτύξεις, το πάρκο, η παραλία, όλα αυτά μπορεί να είναι πολύ ωραία, όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω. Είναι να συμβάλουμε από την δική μας την πλευρά να μπει η χώρα μας στο σημείο που την αξίζει. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια (σ.σ. σαν χώρα) και εμείς θέλουμε στο αντίθετο άκρο. Θέλουμε πάρα πολύ να υπάρχουν viral videos που να λένε «κοίτα τι κάνουν στην Αθήνα, κοίτα που έχει βρεθεί η Ελλάδα», αυτό είναι το όραμα μας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 4 =