αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO CEO της Airbnb γίνεται… digital νομάς

O CEO της Airbnb γίνεται… digital νομάς

Full-time remote εργαζόμενος θα γίνει ο CEO της Airbnb, Brian Chesky. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μάλιστα, δεν θα δουλεύει από μία σταθερή τοποθεσία, αλλά θα διαμένει σε διάφορα ακίνητα που εμπεριέχονται στην πλατφόρμα της Airbnb, κάνοντας ένα ιδιαίτερο rotation.

«Ξεκινώντας από σήμερα, θα μένω σε Airbnb» έγραψε στο Twitter. Και θα μετακινείται σε άλλη πόλη «κάθε δύο εβδομάδες».

Ο Checky είπε ότι θα επιστρέφει «συχνά» στο Σαν Φρανσίσκο, όπου έχει την έδρα της η Airbnb, και ότι η μετακίνησή του είναι αποτέλεσμα της «αποκέντρωσης της ζωής» που είναι δυνατή με την remote εργασία.

«Περισσότεροι άνθρωποι θα αρχίσουν να ζουν στο εξωτερικό, άλλοι θα ταξιδεύουν για ολόκληρο το καλοκαίρι και κάποιοι θα εγκαταλείψουν ακόμη και τις μισθώσεις τους και θα γίνουν ψηφιακοί νομάδες» έγραψε ο ίδιος σε επόμενο tweet, εξηγώντας το πως θα ταξιδεύουν -και θα ζουν- οι άνθρωποι στο εξής.

«Πόλεις και χώρες θα ανταγωνίζονται για να προσελκύσουν αυτούς τους remote εργαζόμενους, και θα οδηγήσει σε ανακατανομή του που ζουν και ταξιδεύουν οι άνθρωποι» συμπλήρωσε.

Σημειώνεται ότι ο Brian Chesky ίδρυσε την Airbnb το 2008. Η περιουσία του σύμφωνα με το Forbes υπολογίζεται στα 12,6 δισ. δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =