αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO CEO ενός κολοσσού εξηγεί: Αν δω αυτό το χαρακτηριστικό σε κάποιον, δεν τον θέλω στην εταιρία μου

O CEO ενός κολοσσού εξηγεί: Αν δω αυτό το χαρακτηριστικό σε κάποιον, δεν τον θέλω στην εταιρία μου

Από τους πολλούς τύπους ανθρώπων στο χώρο εργασίας, ένας είναι ο λιγότερο αγαπημένος του Jason Buechel. Είναι «κάποιος που πιστεύει ότι ξέρει την απάντηση σε όλα απολύτως», λέει στο CNBC, ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας Whole Foods που ανήκει στην Amazon. «Κάποιος που πιστεύει ότι κάτι πρέπει να είναι ακριβώς έτσι, γιατί αυτό συνέβαινε πάντα στο παρελθόν. Πιστεύει ότι πάντα έτσι θα συμβαίνει», τονίζει.

Το να μένεις σε έναν τρόπο για να κάνεις πράγματα ή ο να μην λαμβάνεις υπόψη τις απόψεις των άλλων, μπορεί να εμποδίσει σημαντικά την ανάπτυξή σου και να εμποδίσει την εταιρεία σου, προσθέτει.

Ο Buechel πέρασε έντεκα μήνες κάνοντας προετοιμασία για να διευθύνει τη Whole Foods – πριν αναλάβει τον Σεπτέμβριο του 2022 – μαθαίνοντας και συνεργαζόμενος με τον συνιδρυτή John Mackey, ο οποίος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας για 42 χρόνια. Η κορυφαία ‘κόκκινη σημαία’ του για τους υπαλλήλους αφορούσε… και το ίδιο, λέει: Δεν ήταν πάντα το πιο προσαρμοστικό άτομο.

«Μερικές φορές θα μπορούσα να ήμουν αυτό το άτομο στο παρελθόν, σε ορισμένα πράγματα», λέει ο Buechel.

«Και έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ότι πρέπει να είσαι ευέλικτος, ειδικά στον σημερινό κόσμο. Οι απαιτήσεις των πελατών μας αλλάζουν συνεχώς, τα πράγματα αλλάζουν πάντα την επιχείρηση» τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δύναμη της σιωπής: 5 καταστάσεις στις οποίες είναι καλύτερο να παραμένεις σιωπηλός

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =