αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO λόγος που φαίνεται να οδήγησε τον επιχειρηματία και πρόεδρο της SingularLogic στην αυτοκτονία

O λόγος που φαίνεται να οδήγησε τον επιχειρηματία και πρόεδρο της SingularLogic στην αυτοκτονία

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του προέδρου της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου. Επρόκειτο για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία και η εταιρεία του θεωρείτο από τις πρωτοπόρους στον τομέα του λογισμικού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παραθέτει το Mononews.gr, ο Καριώτογλου αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να περιπέσει σε κατάθλιψη, κάτι που όπως φαίνεται τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της SingularLogic αυτοπυροβολήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό, με τα μέλη της οικογένειάς του να ακούν τον πυροβολισμό και να τον βρίσκουν νεκρό στη συνέχεια.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου ήταν πρόεδρος της SingularLogic, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 2 =